Bejáratott üzlet és többgenerációs családi ház egyben

3762 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladó Kiskundorozsma központi részén kétgenerációs nagy családi ház, melynek egyik része jelenleg üzlethelyiségnek van kialakítva. Igény esetén az itt működő vállalkozás is eladó a bejáratott vevőkörrel és kiépített beszállítói hálózattal együtt. A cég 23 éve üzemel pozitív mérleggel.

A 998 m2-es telken két ház található közös kapubeállóval.

A polgári jellegű helyi védettséget élvező ház 1930-ban épült, tégla alapon vályog falazattal. A ház alatt kialakításra került egy 50 m2-es pince, mely kiválóan alkalmas tárolásra is. Jelenleg ebben az épületben üzlethelyiség került kialakításra, 2 db hűtő-fűtő klíma látja el az épület fűtését, udvari nyílászárói műanyagra lettek cserélve, burkolatai felújításra kerültek.

A két szintes felújított családi ház 1985-ben épült gázszilikát falazattal. A házban tágas nappali-étkező-konyha található a földszinten, az emeleten pedig 3 szoba került kialakításra. A galériás megoldásnak köszönhetően itt még egy szobát ki lehet alakítani. Az utóbbi években cserélve lettek a külső- és belső nyílászárók, prémium konyhabútor került beépítésre beépített gépekkel valamint cserélve lettek a burkolatok. Az otthon melegéről kondenzációs kazán gondoskodik.

Az udvar alkalmas akár garázs vagy további melléképületek kialakítására.

Központi elhelyezkedésének köszönhetően a közelben található buszmegálló, pékség, gyógyszertár és bevásárlási lehetőség is.

Kiváló választás lehet telephelynek, vagy több, akár 2-3 generáció együttélésére, mivel az üzlethelyiség könnyen visszaalakítható lakássá.

További információért és időpont egyeztetéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!

Elérhetőség:
Német Máté
+36-30/ 975-8764
nemet.mate@ving.hu

Német Máté
PRÉMIUM

Német Máté

6 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Karrierigazgató
Szeged
+36 (30) 975 8764
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban