Béke-telepen felújított

429 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Béke-telepen felújított ház
A Béke-telep az elkerülő megépítése óta az egyik legkedveltebb városrész. Ezen a részen, az Eke utcában kínálom Önnek megvételre ezt a 70-es években épült, kiváló családi házat, amely 2018-ban teljeskörű felújításon esett át.
Két bejárat vezet a teraszra, innen juthatunk be az ingatlanba. A közlekedőből nyílnak a külön bejáratú szobák, a konyha, a fürdő és a WC.
Az ablakokat műanyag hőszigeteltre cserélték, a szobák laminált burkolatúak, a többi helyiség hideg burkolatú. A konyha is megújult, a fürdőbe tusolót raktak, valamint itt kapott helyet egy Saunier Duval kondenzációs kazán, amely a hőleadó radiátorokon keresztül a fűtést és a melegvizet is biztosítja.
A villamoshálózat réz vezetékekre lett cserélve.
Az ingatlan külső hőszigetelést kapott, így az éves rezsi költség igen alacsony.
A házhoz egy különálló melléképület is tartozik, amely az udvar felől közelíthető meg. Lakható állapotú, egy szoba, egy kamra és WC található itt.
A kerti szerszámoknak elegendő hely jut a fedett, de elől nyitott részben, illetve kerti grillezésre vagy bográcsozásra is van lehetőség, míg autóját egy 20 nm-es garázsban tárolhatja.
ABC, óvoda a közelben, és jó a buszközlekedés is.
Ha Szegedre szeretne autóval gyorsan eljutni, ezt az elkerülő közelsége lehetővé teszi.
CSOK, babaváró igényelhető, és alacsony kamatozású hitel felvehető a jogszabályi feltételek teljesítése esetén. Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szintén szolgáltatásunk része, így Ön sokkal eredményesebben fog célba érni.
Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy meg szeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.

Szabó Ernő 30-416-2393
Ingatlanértékesítő

Szabó Ernő

Szabó Ernő

Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 416 2393
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban