Beleszeretős családi ház Győrújbaráton

788 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győrújbaráton ajánlom figyelmébe ezt az egyszintes, kiváló elosztású, kellemes hangulatú, modern családi házat.
Az ingatlan 2012-ben épült egy 934 m2-es telken, közel 210 m2-es alapterülettel.
Megbízható kivitelezés, magas műszaki tartalom, minőségi belső burkolatok, remek összhatás jellemzik a házat.
A család nyugalmát és biztonságát kiépített riasztórendszer és videokamerás csengő biztosítja.
A fűtésről gázkazán dondoskodik, az egész házban padlófűtéssel.
A 3 rétegű hő-, és hangszigetelt Internorm műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.
A ház melegvíz ellátását napkollektor segíti, az ivóvízrendszer pedig vizlágyító berendezéssel egészült ki.

Elosztása szerint: nappali-konyha-étkező, 4 szoba, két fürdőszoba, wc, háztartási helyiség, kamra, előszoba, folyosó, dupla garázs helyiségekből áll.
A jelenleg gyerekszobaként funkcionáló mindkét szoba saját gardróbbal rendelkezik.
A szülői hálószobából szintén egy önálló, tágas gardróbszoba tárul elénk, ahonnan egy saját zuhanyzós fürdőszoba egészíti ki a privát szférát egy önálló, pergolával fedett, intimterasszal együtt, mint egy önálló lakrész.
A nappali remek tájolású, nagy üvegfelülettel rendelkezik, szuper kilátással a kertre. A ház meghitt hangulatát az itt található fatüzelésű kandalló adja, mely a kuckózós őszi-téli esték elengedhetetlen kelléke.
Az étkezőből-nappaliból nyíló 18 m2-es fedett terasz tovább tágítja az életteret, biztosítja a kellemes pihenést , mely családi rendezvények, kerti partik kiváló helyszíne.
Az ingatlant csodálatos, érett kert veszi körül. Örökzöldek, cserjék, bokrok, termő gyümölcsfák, kerti tároló, kerti grill.
A kert öntözőrendszerrel, robotfűnyíróval felszerelt.
A telek körbekerített, automata, kovácsoltvas kerítéskapuval ellátott.
A 46 nm-es fűtött garázs két autónak biztosít helyet, amely előtt egy klassz kosárlabdázásra kialakított rész ad lehetőséget a kikapcsolódásra.
További autók részére a belső udvaron van megállási lehetőség, valamint a ház előtt vendégparkoló fogadja az ide érkezőket.

A Sokorói-dombság vidéke, a győrújbaráti hegyvidék remek kirándulási lehetőséget biztosít, a Százszorszép Lovasudvar a lovak szerelmesit hívogatja.
Az infrastruktúra is kiváló:
150 lépésre van minkét irányban lévő (Győr és Tényő felé) buszmegálló, az autópálya pár perc alatt elérhető, Győt 10-15 perc távolság.
A településen bölcsőde, óvoda, iskola, boltok, pékség, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, minden elérhető, ami a hétköznapokon szükséges.

A minőség, az élhető terek, a mesés kert, mind-mind meghatározza az ingatlan exkluzív alaphangulatát.
Ezt a családi házat a természetet kedvelő családoknak ajánlom, akik szeretik a nagy kertet, a tágas teraszt, a csendet és a meghittséget.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését és személyesen szeretné megtekinteni az ingatlant, úgy kérem időpontegyeztetés miatt keressen az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Unger-Takács Anikó
Tel.: +36702357733
E-mail: unger.aniko@ving.hu

Ügyfeleimnek az adásvétel során teljeskörű lebonyolítást vállalok. Igény esetén díjmentes, bankfüggetlen hitel és CSOK tanácsadással, ügyintézéssel segítem őket.
Tudja, hogyha még idén vásárol CSOK-kal, akkor illetékmentesen vásárol? Haszálja ki!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Tulajdonos tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Unger-Takács Anikó

Unger-Takács Anikó

PRÉMIUM
Régióigazgató
Győr
+36 (70) 235 7733
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban