Beleszeretős romantika tóval: lakni, nyaraló, falusi turiz.

1974 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Domaszék határában, műútról és murvás útról megközelíthető, romantikus rétekkel körülvett gyönyörű környezetben elhelyezkedő, kiváló állapotban lévő 150 m2-es családi ház eladó 20 ezer m2 földterülettel.

Ezen a helyen olyan sok szép dolgot láttam, hogy csak nagyvonalakban tudom itt ismertetni.

A 3680 m2 területű, körbekerített telken épült ház mérete 150 m2. Tágas nappali, 2 hálószoba, étkezővel kiegészült konyha, valamint egy folyosószakaszról nyíló kamra és fürdőszoba található az épületben. Ugyancsak a főépületben lett kialakítva egy 20 m2-es garázs is. A bejárat előtti területen, az épület „ L” alakját követve tornác húzódik, mely ideális hely a természetben való gyönyörködésre, vagy családi-baráti összejövetelek helyszíneként. Az épület vegyes falazatú, fűtését dupla vízteres, fatüzelésű kandalló biztosítja radiátor hőleadókkal. Az ingatlan elmúlt években végzett felújításai során szigetelt aljzat kialakítására került sor, fa, hőszigetelt ablakok kerültek beépítésre, ki lettek cserélve a villanyvezetékek, új külső-belső vakolat, továbbá a fürdőszoba is a közelmúltban lett modernizálva. A vízellátást 3 db fúrt kút biztosítja, melyből az egyik 100 méter mélységű, bevizsgált ivóvíz minőségű. A melegvíz előállítás villanybojlerrel történik. A szobák minőségi lamináltpadlóval, míg a többi helyiség kerámia lappal burkolt.

A főépületet vendégszobának kialakított 18 m2-es melléképület egészíti ki. Ezen kívül, a kapu melletti területen elhelyezkedve 3. épületként másik garázs, mellette, fedett kocsibeálló és tároló kapott helyet.
A ház körül parkosított füves terület lett kialakítva, benne gyümölcs és díszfák, sportolásra alkalmas hely, sütögető. Az ingatlan különlegessége és dísze a kert túloldalán létesített halastó az idelátogató vízi madarakkal.

Az ingatlanban megtalálhatóak a megszokott kényelmi szolgáltatások, mint tv és internet, a távirányítós kapu, valamint a biztonságot nyújtó riasztóberendezés.

Az ingatlan besorolása lakóház, udvar. A bekerített ház körül, 3 további külön helyrajzi számon szereplő, összesen kb 17.000 m2 legelő található, mely részét képezi a vételárnak.

A bútorzat külön megegyezés alapján megvásárolható.

Igény esetén saját ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző áll rendelkezésünkre.

Ha hasonló ingatlant keres, szívesen állok rendelkezésére.

Tel.: +36 30 9315351 Náfrádi Antal

Náfrádi Antal

Náfrádi Antal

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 931 5351
Náfrádi Antal

Náfrádi Antal

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 931 5351