Belső kétszintes, sorházi lakás eladó Rózsavölgyben

203 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budafok talán legszebb részén, csendes, ősfákkal övezett, átmenő forgalomtól mentes utcában eladóvá vált egy 1988-ban épült sorházi lakás.

A házról: az 1980-s évek végén épült ház 5 lakásból áll, melyek egymás mellett helyezkednek el. Az érintett ingatlan a földszinten és az első emeleten helyezkedik el -belső kétszintes. Amennyiben van érdeklődés, a 3. teljes értékű, és a hozzá kapcsolódó tetőtér is eladó külön, de az 4 szint egyben is megvásárolható.

A szintek:
Földszint: ide a betonozott közös udvarból léphetünk be. Ezen a szinten 2 szoba, egy konyharész (itt található a kazán), valamint egy pici fürdő + wc található. Itt helyezkedik el a kb 18 nm-s garázs, ami a lakásból is megközelíthető.
Ez a szint elfogadható állapotban van, de némi esztétikai felújítást igényel. Teljes területe a lépcsőfordulóval együtt: 83 nm (65 nm lakóterület + 18 nm garázs)
Emelet: az első emelet teljesen különálló rész, gyönyörűen felújított nappalival és amerikai konyhával, két hálószobával, külön fürdőszobával és wc-vel. Teljes területe a lépcsőfordulóval együtt 83 nm.

A két szint teljesen külön használható, két önálló lakásként, így akár kétgenerációs családnak, akár befektetésnek -az alsó rész bérbeadásával- kiváló döntés.

A szintek mindegyikén jó minőségű márvány burkolat lett letéve.

A ház tégla építésű, teteje jó állapotú, cseréptető. Ablakai részben jó állapotú fa ablakok, részben cserélt műanyagok.
A ház kazánja egy néhány éves kondenzációs kazán, mely radiátorokon illetve padlófűtésen keresztül adja le a meleget. A nyári melegben klíma biztosítja a megfelelő hőmérséklet elérését.

A háznak szép, közös kertje van, ami gyerekeknek illetve idősebbeknek is remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt.

Elhelyezkedés:
A lakás a 11-22. kerület határán helyezkedik el, pár percre mind a Savoya Park bevásárlóközponttól, mind a Budafok-Városház tértől. Az utcában egyáltalán nincs átmenő forgalom, így csak azok jönnek oda, akik az utcában laknak, illetve itt van dolguk.
Tömegközlekedéssel a 41-s, 47-, 17-s villamos, busszal a 250, 233, 58-s busz jár többek között a környéken.

Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 829 8863
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban