Belső udvaros, jól kialakított ház a belváros közelében

241 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa belvárosához közel, csendes, átmenő forgalomtól mentes részen, a Csányi László utcában vált eladóvá ez a felújított ház. Az épület egy belső osztatlan közös udvaron található, melyen belül 4 lakóingatlan található. A terület zárt, gépjárművel a parkolás megoldható az udvarban. Az udvar bejáratát kamerás kapucsengő figyeli, így az új tulajdonos mindig látja, ki érkezik hozzá. Az ingatlan alatt pince húzódik, melynek fele tartozik ehhez a házhoz.
Néhány éve a lakótér tejles felújításon esett át. Kicserélésre kerültek a külső és a belső nyílászárók. Az ablakok dupla üvegezés, hőszigetelt, fa profilszerkezetűek. Megújult az ingatlan víz- és villamoshálózata, a helyiségek új hideg és melegburkolatokat kaptak. A villamoshálózat 32A-s áramerősséggel került kialakításra. A ház déli, és északi oldala 5 cm vastag homkolzati hőszigetelést kapott. A fűtése cirkó kazánnal történik radiátorokon keresztül. A lakótér helyiségei: 2 teljes értékű szoba, amerikai konyha étkezővel és a nappalival, fürdőszoba, előtér, közlekedő, kamra.
Az ingatlan remek állapotú, igény esetén azonnal költözhető. A konyhabútor,mint a képeken is látható, nem tartozéka a háznak.
Pároknak, kisebb családoknak remek választás!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.