Belváros és friss levegő egyszerre? Naná!

2178 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Belváros és friss levegő egyszerre? Naná!

Vonzza a belváros közelsége, ugyanakkor nem szereti a hangoskodást, és a szennyezett levegőt? Azonnal költözne? Megtalálta az Ön számára ideális lakást!

Eladásra kínálom ezt a rendkívül jó helyen található, bruttó 66 m2-es igényesen felújított, 2 szoba + nappalis lakást, teljes bútorzattal egy 5 szintes társasház felső emeletén.
Az ingatlan elhelyezkedése több szempontból is rendkívül előnyös. Egy csendes, egyirányú utcában található, ahol a forgalom elenyésző. Zöldterületes környezet, kellemes és családias. A közelben parkok, játszóterek találhatók. A belváros közelsége fantasztikus lehetőségeket kínál a leendő tulajdonosnak. Csupán néhány perc sétával elérhető több iskola, és óvoda, bevásárló központ, élelmiszerboltok, bankok, gyógyszertárak és még sok más.
A lakás alacsony költségekkel fenntartható. Köszönhetően az új 2 rétegű fa nyílászáróknak, a külső hőszigetelésnek, napvédő rolóknak. A lakás fűtéséről cirkó kazán gondoskodik, emellett megtalálható egy-egy hűtő/fűtő klíma is. Az ablakokon szúnyogháló található.
Az épületet folyamatosan karbantartják, megfelelő felújítási alappal rendelkezik a társasház az esetlegesen felmerülő javítási munkákra. A lépcsőház szép, igényes és tiszta. A közös költség 5000Ft/hó, mely tartalmazza a lépcsőház takarítást és a felújítási alapot is.
Parkolás a ház belső zárt udvarán lehetséges, továbbá a lakók részére utcai parkolóbérlet nagyon kedvező áron, mindössze 3700/éves díjon igényelhető.

Kiváló választás fiatal pároknak, kis családoknak, de befektetői szemmel is rendkívül jó beruházás. Városközponti elhelyezkedése akár azonnali kiadást tesz lehetővé.

Hívjon reggeltől-estig akár hétvégén is! Állok rendelkezésére, és minden jellegű kérdésre örömmel válaszolok!

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitel és CSOK ügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, díjmentes jogi tanácsadás

Papp Marcell

Papp Marcell

Kapcsolattartó
Győr
+36 (30) 018 7373
Papp Marcell

Papp Marcell

Kapcsolattartó
Győr
+36 (30) 018 7373

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.