Belváros közeli Apartman házak területtel eladó.

605 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zalaegerszeg Belváros közeli többfunkciós Apartman házak kicsi területtel eladó.
Az ingatlan látható forgalmas helyen helyezkedik el, melynek hasznosítása, többféle tevékenységnek megfelelő.
Jelenleg szállás, panzió jelleggel működik, de számos tevékenységre megfelelő, fizető vendéglátásra, szobakiadásra, lakrész bérletére, egészségügyi, szépségipari szolgáltatás nyújtására alkalmas komplexumként is működhet, irodaház, oktatási tevékenység (nyelviskola, autós iskola) kisebb cégek telephelye is lehet, mindemellett kereskedelmi célra is hasznosítható.
Az ingatlan 694 m2-es egyenes sík területen helyezkedik el, mely két oldali bejárattal rendelkezik, saját gépkocsi parkolási lehetőséggel.
Maga az épület 2008-ban épült, tégla falazatú, 2 szintes, melynek alapterülete 160 m2.
Az alsó szinten Apartman lakás ( zuhanyzós fürdővel, külön wc-vel és egylégterű konyha nappali szobával), 1 szobás lakás ( zuhanyzós fürdővel, külön wc-vel és egylégterű konyha étkező nappalival), Vendéglátó egység asztalokkal + kiszolgáló pulttal, előkészítő konyhával, Szociális helyiségek (férfi, női wc mosdóval, személyzet részére öltöző és zuhanyzós fürdő) és tárolásra alkalmas raktár található, meg lépcsőházi feljáró a felső szintre.
Az alsó szinten még fedett terasz is található.
Felső szinten 1 szobás apartman lakás ( konyha étkező nappalival és zuhanyzós fürdő wc-vel) 6 db kiadásra alkalmas szoba saját fürdővel és wc-vel található.
Jelenleg az ingatlan átalakítás alatt van, a következők szerint módosulna az elosztása.
Az alsó szinten a két apartman összevonása folyamatban van, az összevonás után egy 3 hálószobás+ amerikai konyhás nappalis nagy lakás lesz egy kádas fürdővel, + külön egy zuhanyzó és külön egy vécé. A fogadó tér, konyha és a kiszolgáló helyiségek nem változtak.
A felső szinten két szobából apartmant alakítottunk ki (Saját zuhanyzós fürdővel, konyhával.) Ezenkívül még egy külön hálószobás apartman és 3 szoba található itt. A szobák mindegyikéhez saját fürdő tartozik és egy közös konyha, valamint egy ruhaszárító helyiség.
Az épület radiátoros központi fűtése nagy teljesítményű BAXI kombi gázkazánnal megoldott, mely a meleg víz ellátást is biztosítja.
Az épületben klíma van, nyílászáró ablakai fa, mely kétrétegű hőszigetelt üvegezésű, külső hőszigetelés csak északi oldalról volt indokolt, mely 5 cm vastagságú.
Az ingatlan jó állapotú, mely keresi vállalkozó szándékú gazdáját.
Ha további kérdése lenne, esetleg megtekintené az ingatlant, keressen elérhetőségeimen, szívesen segítek.


Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Prémium ingatlanértékesítő
Zalaegerszeg
+36 (70) 385 7494
Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Prémium ingatlanértékesítő
Zalaegerszeg
+36 (70) 385 7494

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.