Belváros közeli lakás várja új tulajdonosát.

640 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Városi Ingatlaniroda (VING) megvételre kínálja a megbízásában lévő Békéscsaba belvároshoz közeli III. emeleti lakását.
Az ingatlan fekvése nagyon jó, frekventált helyen található, parkra néző, panorámás kilátással rendelkezik.
A megközelíthetősége szintén kiemelendő, mert gyalog pár perce buszmegállók, és 1 km-en belül a vasútállomás is elérhető. A lakás nem messze van a Csaba Centertől, amely csupán 400 m-re, és a városi piac közelében található meg, zöld övezetre néző, hővédő fóliával ellátott, mobil szúnyoghálós, redőnyözött, nagy ablakokkal rendelkezik. A lakás 3. emeleti, 1 +1/2 szobás +nappali, 52 m2-es, légkondícionálóval felszerelt, folyamatosan karban tartott, jó állapotú, téglafalazatú. Az ingatlan fekvése ideális családosok számára, és a ház előtti parkolás is ingyenes. A közelben van gyógyszertár, piac, ABC, pékség, óvoda, iskola is található pár percre gyalog.
A lakás délkeleti fekvésű, tavasztól őszig gyönyörködhetünk a zöld tájban. A lakás nem rendelkezik erkéllyel!
A szobák burkolata eredeti keményfa parketta, és nem egymásból nyílnak. A többi helyiségben kerámia járólap van.
Az ablak nélküli fürdőszoba a közelmúltban lett felújítva, mely keretében cserélve lettek a szaniterek, és a burkolatok is, a forróvíz-tárolós, gázüzemű bojler kéményen keresztül jól szellőzik, ami a páratartalmára és a szagmentességére is jó hatással van. A nagy szobában beépített szekrény található, valamint itt került elhelyezésre a hűtő-fűtő klíma berendezés.
Fűtési időszakban a melegről gázkonvektorok és/vagy légkondi gondoskodik. A Daikin légkondi, mellyel elhelyezése révén szinte az egész lakás igény szerint fűthető vagy hűthető, évente kétszeri karbantartással még 5 évig garanciális.
A közös költség 5980 Ft / hó.
Az ingatlan per, és tehermentes, 1/1 tulajdonban van.
Amennyiben a lakás felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon a megadott telefonszámon. További kérdéseivel kapcsolatban is keressen bizalommal.

Poltz József

Poltz József

Kapcsolattartó
Békéscsaba
+36 (30) 386 5745
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.