Belváros közeli szép állapotú családi ház garázzsal

5918 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa belvárosához közel, nyugodt környezetben, a Szemere utcában eladó egy nagyon jó adottságokkal rendelkező 77 nm hasznos alapterületű közös udvarban található családi ház. Az ingatlanhoz mintegy 50 nm nagyságú zöld terület és egy garázs tartozik. A terület osztatlan közös tulajdonú, de saját használattal bír. A ház alatt 50 nm nagyságú pince húzódik, mely az ingatlanból is megközelíthető.
A családi ház remek állapotnak örvend köszönhetően a tulajdonosok gondos munkájának. Az ingatlan 2015-ben jelentős felújításon esett át. Megújult a tetőszerkezet, melyhez új ereszcsatorna is felkerült. A belső, valamint a külső nyílászárók cseréje megtörtént. Az ablakok redőnyözöttek. A víz-és a villamoshálózat felújítása is megtörtént. Megújultak a hideg- valamint a meleg burkolatok, és a fürdőszoba is. A tetőtérben található szobák klímával ellátottak. Az épület fűtésének korszerűsítése korábban megtörtént. A helyiségeket egy cirkó kazán melegíti radiátorokon keresztül. A lakótér helyiségei a földszinten: egy amerikai konyhás nappali étkezővel, közlekedő, fürdőszoba, lépcsőlejáró pincekapcsolattal. A tetőtérben pedig 2 teljes értékű szoba, közlekedő, Wc található.

Tökéletes választás lehet családok számára, akik nem szeretnék a város kényelmét elhagyni, mégis nyugodt környezetben, jelentős felújítás nélkül szeretnék kialakítani új életterüket. A garázs, a pince és a zöldterület, a vételár részét képezi! Az ingatlan birtokba adása kizárólag nyár elejétől megoldható!

Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.