Belváros, stílus, minőség, több lehetőség!

6336 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Belváros szívében, stílus és elegancia!

Zalaegerszeg központjában kínálom megvételre, ezt az igazán igényesen kialakított lakást, mely a belváros szívében egy 1950-es évek második felében épült, de már szigetelt házban található.
Belmagasságának köszönhetően ez egy igazi, polgári stílusú, különleges kialakítású lakás. Ritkaság a piacon, ilyet még egyet nem talál!
Két külön helyrajzi számon lévő lakás lett összenyitva, melyeknél az egyik udvarra a másik pedig utcára néz. Az utcafrontra néző lakás 45 m2, az udvarra néző pedig 36 m2. Jelenleg egy bejárat van használatban, de a másik bejáratot is könnyen ki lehet alakítani.
A másik különlegessége az ingatlannak egy 12 m2-es bükk fából készült galéria, mely a nappali helyiségben került kialakításra.
A lakás helyiségei az alaprajz szerinti elrendezésben: konyha, 2 fürdőszoba, külön WC, mosókonyha, 1+ 1 félszoba, nappali+galéria.
A fűtést és a meleg vizet kondenzációs gáz kazán biztosítja, mely a 2012-ben történt felújítás során került beépítésre. Klímaberendezés műszaki előkészítése is megtörtént, de a jó szigetelésnek köszönhetően a készülékek felszerelését nem tartotta indokoltnak a tulajdonos.
A felújítás során a víz és villanyvezetékek cseréje is megtörtént, sőt még ipari áram és riasztó rendszer is ki van építve. Burkolatok a lakásban minőségi fa parketta és járólap. Műanyag nyílászárók redőnyözöttek és szúnyoghálóval felszereltek.
Tehát ebbe a lakásba csak a bútorokat és a bőröndöket hozza, itt nincs mit felújítani, mert minden szép és megkímélt állapotban van.
Elhelyezkedésének köszönhetően kiváló az infrastruktúra. Minden karnyújtásnyira, ami az élet kényelmét és szükségét szolgálja.
Ajánlom két generációs családnak, illetve ha lakását és irodáját vagy rendelőjét egy helyen szeretné kialakítani, itt van rá lehetőség!
A parkolás az udvarban évi 3.500 Ft díj ellenében megoldott.

Jöjjön és nézze meg személyesen, nem fog csalódni!
Kérdésével hívjon bizalommal!

Ügyfeleink részére, igény esetén saját ügyvéd, energetikus és hitel ügyintéző áll rendelkezésünkre.

Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Ingatlanértékesítő
Zalaegerszeg
+36 (70) 420 6829
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.