Belvároshoz közeli, saroktelek eladó!

15699 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tisztelt Érdeklődő!

Igazán kedvező helyen birtokolhat egy olyan ingatlant Mohácson, amely a belváros közelében, a főutcától karnyújtásnyira található, jelenlegi állapotában sok helyiséggel rendelkezik de igény szerint a szabad fantáziának és kreatív gondolatoknak megfelelően bátran alakítható, akár újra építhető!
A környéken szabad telket, illetve minimális befektetéssel bontható ingatlant már kevés eséllyel talál.
Itt kínálok eladásra egy 120 m2 alapterületű házat.

A sarok telken található ingatlan egy 338 m2-es telken lévő 120 m2-es lakóterű épületből és melléképületekből áll. Az épületek a telken „L” alakban helyezkednek el.

A házban 4, egymásból nyíló szoba található, amelyekből a hálószoba utcafrontra néző ablakkal rendelkezik. Elrendezésük az alaprajzon megtekinthető.
A szobák előtt található a konyha és a fürdő, a konyhai ablakok 7 évvel ezelőtt lettek műanyagra cserélve. Az ablakok déli irányba, a kertre néznek. További két helyiség van kialakítva a házban, a kamra és egy belső szoba, amit jelenleg tárolásra használnak.

A házban és helyiségeiben kisebb karbantartási munkák történtek, állapotát tekintve felújítást igényel. A fűtést gázkonvektorok biztosítják, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

A lakóteret biztosító épület mellett található egy kisebb és egy nagyobb melléképületrész. A kisebbik helyiség tárolónak van használva, a nagyobb pedig állatok tartását szolgálta korábban. A 23 m2 nagyságú tér műhelynek és / vagy garázs(ok)nak is kiválóan használható.

Jöjjön, nézze meg, engedje szabadjára a kreativitását és tegyen ajánlatot!
Keressen nyugodtan akár hétvégén is! Várom hívását!

Szabó Zsolt
+36/20 944-3719

Szabó Zsolt Győző

Szabó Zsolt Győző

Ingatlanértékesítő
Mohács
+36 (20) 944 3719
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban