Belvároshoz közeli új építésű garzon lakás!

3610 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged belvároshoz közeli részén, 2021 ben épült társasházban eladó 29,04 négyzetméter alapterületű, földszinti, belső udvarra néző, előtér + konyha-nappali-háló + fürdőszoba elrendezésű lakás.
A környezettudatosság és a design jegyében tervezett épület olyan minőségi otthonokat, magas színvonalú felszereltséget kínál, ahol az első pillanattól otthon érezheti magát.
A kényelemről mennyezet hűtés + padló fűtés gondoskodik. A legmodernebb hőszivattyús technológia energiatakarékos és környezetbarát üzemeltetést tesz lehetővé.

A társasház megközelíthetősége kiváló, pár perces sétával elérhető a belváros, egyetemek, bevásárló központ, külön előnye a körutak közötti elhelyezkedése miatt, hogy személyautóval is könnyen megközelíthető, kiváló a tömegközlekedés, a városi lét minden előnyével.

Az ingatlan kivitelesésében és műszaki tartalmában megfelel a XXI. századi elvárásoknak, a teljesség igénye nélkül néhány adat:
- az épület (és lakások) fűtése és hűtése levegő hőszivattyús rendszer kiépítésével történik, egyedi hőmennyiségmérőkkel.
- Az épület vázas szerkezeti rendszerű.
- Az épület külső hőszigetelése illetve kialakítása kielégíti az A+, fokozottan energiatakarékos ház követelményeit.

Amennyiben részletes tájékoztatást kér az ingatlanról, illetve kérdés merült fel önben, hívjon bátran. tel.: +36302490482
dr. Vass Zoltán

Dr. Vass Zoltán

Dr. Vass Zoltán

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 249 0482
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban