Belvárosi 2 szobás lakás eladó Gyulán!

5151 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Belvárosi 2 szobás lakás eladó Gyulán!

Eladásra kínálom Gyula fürdőváros belvárosi részen, a Várfürdőtől 1-2 perc gyaloglással megközelíthető 2000-es évben épült tégla falazatú harmadik emeleti lakást. A lakás kifejezetten a központban található, mivel egyik oldalán a sétáló utca, még a másik oldalán egy igen hangulatos kis csatorna található, ahol a nyári hónapokban akár csónakázni lehet, mert a háztól kb. 100 méterre van egy stég is.
A lakás egy lépcsőház részét képezi, amely saját helyrajzi számmal és tulajdonjoggal rendelkezik. Az ingatlanhoz tartozik egy 40 m2-es közös használatú kerékpár tároló is, amelyet egy elektromos kapunyitón keresztül használhatják a lépcsőház lakói. A lakás új műanyag, hőszigetelt nyílászárokkal ellátott, illetve külső hőszigeteléssel is rendelkezik. Az ingatlan fűtését egy korszerű kondenzációs gázkazán és lapradiátorok biztosítják, illetve a hűtésről egy inverteres klímaberendezés gondoskodik.
A lakás elrendezése is kifogástalan, mivel az előszobából egy közlekedőbe érkezünk, ahonnan az összes helység külön-külön megközelíthető.
A lakásban egy tágas nappali és amerikai típusú konyha található, amelyhez egy hangulatos kis terasz is tartozik. A közlekedőből nyílik továbbá egy szoba és egy dekoratív fürdőszoba. A tulajdonosnak lehetőssége van akár a lépcsőház alagsorában lévő gépkocsibeálló egyikének bérlésére, vagy megvásárlására is.

Az ingatlan lakóterülete: 45 m2.
Az erkély területe: 1 m2.
A közös tároló összesen: 40 m2.

Amennyiben ez a belvárosban lévő, 2 szobás és nagyon szép állapotú lakás felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06 /70 457-4392 telefonszámon a hét bármely napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.