Belvárosi, 6 szobás, duplakomfortos gyönyörű lakás eladó

5202 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tágas, világos terek, nagyobb belmagasság kedvelőinek figyelmébe. Szeged belváros és Alsóváros határán polgári jellegű házban magasföldszinti 6 szobás, 2 fürdőszobás 170 m2-es gyönyörűen felújított lakás eladó.

A lakás belső 2 szintes. A magasföldszinten elhelyezkedő also szint képviseli a klasszikus polgári jelleget tágas tereivel, díszes nyílászáróival és 4 méteres belmagasságával. Nagyméretű nappali, galériázott szoba, hálószoba, étkezőnek is helyet adó konyha, kamra, előszoba, mosókonyha, fürdőszoba és külön WC található itt. Az udvari oldalon a lakás előtt erkélyként funkcionáló függőfolyosó (gang) húzódik. A felső, tetőtéri szinten 3 szoba, fürdőszoba-WC és közlekedő folyosó kapott helyet.
A lakás korábbi, folyamatos felújításai során ki lettek cserélve a külső nyílászárók, az elektromos hálózat, a burkolatok, a fűtésrendszer.
Fűtését szintenként külön kondenzációs kazán biztosítja radiator hőleadókkal, mig a nyári meleget 4 db klímaberendezés enyhíti.

A lakás védelmét riasztórendszer és biztonsági bejárati ajtó látja el.

Az ingatlanhoz tároló és pince is tartozik, a háztömbben bérbe vett garázs tovább bérelhető.

Villamos és autóbuszjáratok megállóhelyei 3 percre, de gyalogosan is pár perc alatt elérhető a TIK, a Dugonics tér, klinikák, pályaudvar. A környéken elérhetőek a belváros nyújtotta lehetőségek: iskolák, éttermek, üzletek.

Igény esetén saját ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző áll rendelkezésünkre.

Ha hasonló ingatlant keres, szívesen állok rendelkezésére, Szeged legnagyobb ingatlanválasztékát kínálva.
Tel.: +36 30 9315351 Náfrádi Antal

Náfrádi Antal

Náfrádi Antal

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 931 5351
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.