Belvárosi Apartman a Napfény Városában eladó!

3993 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Belvárosi Apartman a Napfény Városában eladó!

Szeged szívében kínálok eladásra egy kialakult, visszatérő vendégkörrel rendelkező Apartmanházat.

Az épület 269m2 lakóterületű, 4 külön bejáratú apartmanrésszel rendelkezik, mely egy 573m2-es területen áll. Az épület mellett található egy két állásos, fedett, zárt garázs, valamint további 10 autó beállására alkalmas szintén zárt parkoló. Az épület elektromos kapuval, valamint riasztórendszerrel felszerelt.

A már szinte ikonikus, történelmi múltra visszatekintő épületen a jelenlegi tulajdonosok az elmúlt években mind műszaki, mind pedig esztétikai felújítását elvégezték. Teljes víz-, villany-, gáz- és csatornafelújítás megtörtént (a villany kivételével minden külön mérőórával rendelkezik). A melegről gázcirkó fűtés gondoskodik, valamint minden apartmanban található klíma. Az épületen teljes tetőcsere történt, homlokzat felújítása, új nyílászárók, valamint az udvar ekkor kapott teljesen új díszburkolatot is. Az épületben a belső esztétikai felújítás az év elején fejeződött be (festés, burkolatcsere stb.)

Jelenleg 3 db lakás apartmanként funkcionál, továbbá a legkisebb alapterülettel rendelkező lakás kialakult vendégkörrel kozmetikaként üzemel.

A szállásegységek teljesen felszereltek, klimatizáltak, internet, tévészolgáltatással, minibárral, hűtőszekrénnyel, sütési és főzési lehetőséggel rendelkező konyhával, valamint zuhanyzóval ellátottak. Ahogyan a fotókon is látszik, minden szobára az igényes és jól átgondoltok kialakítás a jellemző. Az apartmanok magas színvonalú bútorokkal (szekrények, ágyak, asztalok, székek) felszereltek, továbbá a vizesblokkokat szintén a minőségi szaniterek és burkolatok jellemzik.

Az apartmanház jelenlegi elosztása:

Földszint:
1. apartman: 2 külön nyíló szoba, 2 db külön nyíló fürdőszoba (zuhanyzó + toalett), közös étkező / konyha
2. apartman: 2 külön nyíló szoba – az egyik szobának saját, szobából nyíló fürdőszobája van – további egy fürdőszoba (zuhanyzó + toalett), közös étkező / konyha

Emelet:
3. apartman: 4 db külön nyíló szoba, 2 db külön nyíló fürdőszoba (zuhanyzó) 2 db különy nyíló toalett, közös étkező / konyha
4. apartman: jelenleg kozmetikaiként üzemel

Az épület alatt jelenleg még kihasználatlan pincehelyiség található. A pincerész teljes szellőzése megoldott. Az épület tetőtere további beépítést tesz lehetővé. Ebből adódóan kiváló fejlesztési, terjeszkedési, növekvő befektetési lehetőségeket rejt magában.

Szeged nagy történelmi múltú, hangulatos és dinamikusan fejlődő település a Tisza partján, így kiváló befektetési lehetőségként szolgál. Az apartmanház turisztikai szempontból remek lokációval rendelkezik. A Belváros néhány perces sétára található, beleértve Szeged nevezetességeit, mint például a Szeged Dóm, Szent István téri víztorony, Tisza-part, Széchenyi tér, Reök palota, Kárász utca stb.

Kókai Ferenc
PRÉMIUM

Kókai Ferenc

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban