Belvárosi családi ház garázzsal, kis zöld területtel

280 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa belvárosában,mégis csendes, átmenő forgalomtól mentes helyen keresi új tulajdonosát ez az igényesen felújított, jó elrendezésű családi ház. Az épület 130 nm hasznos alapterülettel rendelkezik. A közel 500 nm nagyságú, szépen karbantartott területen egy 25 nm nagyságú garázs is helyet kapott. Az udvar egy része térkövezett. A teljes terület kerítéssel elzárt, így a privát tér garantált.
A ház nagyon jó, teljesen felújított, költségmentes állapotban van. A homlokzaton 5 cm vastag szigetelés található, a tető cserépfedést kapott. A nyílászárók hőszigetelt fa ablakok, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. Megújult az ingatlan teljes villamos-valamint vízhálózata is. Kialakításra került egy hangulatos terasz is. A fűtésről cirkó kazán gondoskodik radiátorokon keresztül. A lakótér helyiségei: 4 teljes értékű szoba,konyha, étkező, 2 fürdőszoba, kamra, gardrób, előszoba, terasz.
A házat igényes megoldások, jó elrendezés, tágas, világos terek jellemzik. Garantáltan kellemes otthona lehet akár nagyobb családok számára is! Érdemes személyesen is megtekinteni, hiszen ilyen jó állapotú családi házat a belvárosban keveset talál!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban