Belvárosi családi ház keresi új tulajdonosát!

13682 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Belvárosi két generációs családi ház rendezett kertel keresi új tulajdonosát!

Eladásra kínálom Gyula belvárosi részén a Béke sugárúttól mindössze 100 méterre lévő kifogástalan szerkezeti állapotú, részben felújított nappali + 3 szobás kertes házat. Az ingatlan akár egy kétgenerációs család részére, vagy apartmanozási lehetősségekre is alkalmas lehet, mivel az udvarról külön is megközelíthető a két lakrész. A ház fűtése gázkonvektorokkal és mindkét lakrészen egy-egy karbantartott cserépkályhával biztosított. A ház udvarán több melléképület is található, amelyek a lehetősségek tárházát hordozzák (nyári konyha, szerszámos kamra). A ház udvarán egy ásott kút gondoskodik a locsolási lehetőségről.

A ház lakóterülete összesen: 96,76 m2
A telek mérete: 680 m2

Az ingatlan elosztása: 4 szoba, konyha, fürdőszoba, WC, illetve egy terasz.
A ház a 60-as években épült vegyes falazatú ( vályog, tégla ), amely folyamatosan karbantartott, szerkezetileg stabil. A ház villamos hálózata 2017 évben lett teljesen felújítva, az egyéb felújítási munkák során.

Amennyiben ez a jó állapotú, azonnal költözhető, a város szívében lévő és alacsony fenntartási költségekkel élhető ház felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06/70 457-4392-es telefonszámon.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.