Belvárosi csendesség a Palotanegyedben

2044 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Palotanegyed sétálóutcai részén, a Mária utcában eladó egy csendes, polgári jellegű, 2 szobás, bútorozott lakás.

Elhelyezkedésének köszönhetően abszolút értékálló, hosszútávra is egy jó befektetés, ha valaki egyetemista gyerekének keres lakást vagy fiatal párként szeretné még élvezni a belváros adta lehetőségeket.

A környéken található macskaköves utcáknak, szép épületeknek és hangulatos kávézóknak, éttermeknek köszönhetően vonzó városrész, hiszen minden könnyen elérhető. Elhelyezkedése kiváló, így akár a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, a Semmelweis Egyetem, illetve további oktatási intézmények 5-10 percen belül sétálva megközelíthetők. A közelben található 4-6 villamosnak, 72M, 83-as trolinak és az M3, M4 metróknak köszönhetően a távolabbi helyek is könnyen elérhetőek.

A ház kétemeletes, 18 lakásos, ahol meghatározó a növényekkel, fákkal szépen tarkított belső csendes udvar. Olyan zöld oázis ez a belváros szívében, ahol a felnőttek kikapcsolódhatnak, de akár gyerekek is nyugodtan játszhatnak.

A lakás magasföldszinti, jó állapotú. 2019-ben lett esztétikailag felújítva (festés), műszakilag pedig beszerelésre került wifis légkondi, wifis vízmelegítő, valamint távfelügyeletes riasztórendszer. A fűtést gázkonvektorok biztosítják. Minden fogyasztás egyedi mérőórával mérhető.

A lakás közös költsége 27.300.- Ft, amely már tartalmazza a homlokzat felújítási alapot (ez az összeg fele), a szemétszállítást, takarítást. A lakáshoz tartozik egy kb. 5 m2-es közös tároló.

Az ingatlan per- és tehermentes. A vételár magába foglalja a teljes bútorzatot, gépesítést (tűzhely, mosogatógép, légkondi, stb.), így aki befektetésként vásárolja, rengeteg időt és energiát tud megspórolni ezzel. A lakás ára forintban vagy aktuális árfolyamon euróban is fizethető.

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek, teljesen díjmentes hitelügyintézést, valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk. Ezen kívül energetikai tanúsítás elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.

Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hangsúlyozom, bármikor hívhat.

Szabó Péter
30/441-9282

Szabó Péter

Szabó Péter

Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (30) 441 9282
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban