Belvárosi elegancia

1138 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Exkluzív, egyedi, nagypolgári!

Győr történelmi belvárosának egyik legszebb részén, a Bécsi kapu téren áll egy, az 1780-as években barokk stílusban épült társasház, ahol eladósorba került ez a kivételes adottságokkal rendelkező, magas minőségben felújított, boltíves kialakítású nagypolgári lakás.
A 87 nm-es lakás a földszinten helyezkedik el, elosztása szerint konyha-előtér, fürdő-wc, két nagy egymásból nyíló szoba és egy félszoba helyiségekből áll.
A felújítás során a vízvezetékek, villanyvezetékek cseréje, valamint a falak alsó (injektoros) szigetelése is megtörtént.
Egyedileg tervezett, színben harmonikusan ide illő új bútort és gépeket kapott a konyha, a fürdő pedig zuhanyzóval került kialakításra. Fűtésről gáz-cirkó kazán gondoskodik, a hőleadók radiátorok. Riasztó és internet csatlakozási lehetőség is van a lakásban.
A lépcsőház tiszta, rendezett, klasszikus kovácsoltvas korlátjával kivételes hangulatú.
A rezsi saját mérőórák alapján fizetendő, a közös költség: ~10.000,-Ft/hó. Behajtási engedéllyel az ingatlan korlátozott időtartamra autóval is megközelíthető.
A lakás akár azonnal költözhető.

Befektetők számára is kiváló lehetőség, hiszen a nagyvárosok belvárosi ingatlanjai örök, értékálló befektetések, könnyen kiadhatók, szükség esetén gyorsan értékesíthetők.
Ma is nagy a presztízsérteke annak, ha valaki egy ilyen elegáns otthon tulajdonosa lehet.
Frekventált elhelyezkedése révén alkalmas lehet vállalkozások számára, exkluzív irodának, rendelőnek, vagy akár szépségszalonnak.

A klasszikus stílust sugárzó otthont a nagy belmagasság, a dupla szárnyú ajtók, térre néző ablakok teszik egyedivé, remekül visszaadják a lakás eredeti patinás mivoltát.
A KÉPEK CSAK RÉSZBEN ADJÁK VISSZA A HANGULATOT, AMIT AKKOR ÉREZ AMIKOR BELÉP IDE. EZT LÁTNI KELL!

Ügyfeleimnek az adásvétel során teljes körű lebonyolítást vállalok, igény esetén bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadással segítem őket.

Várom hívását:
Unger-Takács Anikó +36702357733

Unger-Takács Anikó

Unger-Takács Anikó

Irodavezető, értékesítési vezető
Győr
+36 (70) 235 7733
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.