Belvárosi, felújított, modern lakás eladó!

6541 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tisztelt Érdeklődő!

Szeged-Belvárosában, a Fekete Sas utcában eladó ez a tulajdoni lapon 77.92nm-es, 2. emeleti, polgári tégla lakás.

Főbb jellemzők a teljesség igénye nélkül:

- az ingatlant a tulajdonos 2019-ben teljesen felújította: Teljesen új gáz cirkó-fűtés lett kialakítva lapradiátorokkal, az összes burkolat cserélve lett, vízvezetékek cserélve lettek, villanyvezetékek rézre lettek cserélve, új konyha és fürdőszoba lett kialakítva. Az utcafronti nyílászárók hő és hangszigetelt üvegezéssel lettek ellátva, a függőfolyósó felől műanyagra lett cserélve az ablak és biztonsági bejárati ajtó lett beépítve. Az ablakok redőnyökkel ellátottak. Természetesen lehetne ezt még sorolni, de teljes felújítást kapott a lakás
- a jelenlegi tulajdonos, talán a legjobb elrendezést hozta ki az ingatlanból, minden jól megfontolt, jól kitalált és minőségi munkával megalkotott. A lakás különlegessége, hogy a fürdő és a WC felett a legkisebb szobából nyíló alvó galéria lett megépítve, amihez tároló és beépített szekrény is tartozik. Így az amerikai konyhás nappali mellett 3 hálószoba lett tulajdonképpen kialakítva.
- 2 db inverteres klíma lett beépítve, 1db a nappaliba és 1db a galériás szobába
- a vételár tartalmazza az előszobában a beépített szekrényt, a legkisebb szobában a beépített szekrényt, a konyhában a beépített gépeket

Ha Szeged, Belvárosában szeretne lakni, és nem szeretne a mai felújítási árak mellett felújításba fogni, most időt, energiát, bosszúságot spórolhat meg az ingatlan megvásárlásával, és nem utolsó sorban egy élhető modern otthona lesz.

Iár.: 52.9M Ft

Amennyiben kérdése merül fel, illetve megtekintené, kérem keressen elérhetőségemen.

Szirbik Sándor
70/606-3597
szirbik.sandor@ving.hu

Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 606 3597
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.