Belvárosi garzon lakás egyedi stílusban!

5706 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Stílusos garzon lakás Zalaegerszeg szívében!

Ez a kis garzon lakás jelenleg egy másik helyrajzi számon lévő lakással van összenyitva, de mivel külön helyrajzi számon vannak ezért külön is eladó!

A lakás az alaprajz szerinti elrendezésben rendelkezik egy fürdőszoba WC-vel, közlekedővel és 2 szobával. A kisebbik szoba volt előzőleg a konyha.

A magas belmagasságának köszönhetően igazi polgári stílusú kis birodalmat hozhat ki belőle. Alkalmas lehet még irodának és rendelőnek is.

A fűtést és a meleg vizet kondenzációs gáz kazán biztosítja, mely a 2012-ben történt felújítás során került beépítésre. Klímaberendezés műszaki előkészítése is megtörtént, de a jó szigetelésnek köszönhetően a készülékek felszerelését nem tartotta indokoltnak a tulajdonos.

A felújítás során a víz és villanyvezetékek cseréje is megtörtént, sőt még ipari áram és riasztó rendszer is ki van építve. Burkolatok a lakásban minőségi fa parketta és járólap. Műanyag nyílászárók redőnyözöttek és szúnyoghálóval felszereltek.

A parkolás az udvarban évi 3.500 Ft díj ellenében megoldott.
Elhelyezkedésének köszönhetően kiváló az infrastruktúra. Minden karnyújtásnyira, ami az élet kényelmét és szükségét szolgálja.

Személyes megtekintés előzetes időpont egyeztetéssel a 0670/420-6829 telefonszámon, hívjon bizalommal!

Ügyfeleink részére, igény esetén saját ügyvéd, energetikus és hitel ügyintéző áll rendelkezésünkre.

Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Ingatlanértékesítő
Zalaegerszeg
+36 (70) 420 6829
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.