Belvárosi ház, csendes utcában.

552 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok Gyula fürdővárosában az Újvárosi részen egy 1950-es években épült vegyes falazatú lakóházat.

Az épületen 2010-ben végeztek felújításokat melyek során megtörtént a teljes tetőszerkezet cseréje valamint, alá lett falazva és kívülről egy 10 cm.-es szigetelést is kapott.

Az ingatlan nagyon kedvező helyen található, mivel a közelében élelmiszerbolt, drogériák, óvoda, iskolák, éttermek, gyógyszertár is megtalálható valamint 5 perc sétával a belváros közepe és 10 perc sétával a Gyulai Vár valamint a Várfürdő és környéke is elérhető.

A ház teljesen körbe van kerítve, önálló udvarral rendelkezik, melyhez tartozik egy melléképületi rész is, amit tulajdonosa a későbbiekben kisebb átalakítással tárolóként vagy akár nyári konyhaként is használhat.
Az udvaron locsolási lehetőséget egy kerti csap biztosít.

A ház elrendezése is kifogástalan, mivel a bejárattól egy előszobába érkezünk, ahonnan tovább haladva egy folyosóról az összes helyiség külön-külön is megközelíthető és a két szoba közt is biztosított az átjárás.

A szobákat parketta borítja, a többi helyiség hidegburkolóval ellátott.
Az ablakok redőnnyel vannak szerelve.
A fűtése egyedi gázkonvektoros.

Elhelyezkedése miatt ajánlom befektetők figyelmébe is mivel kisebb felújítás után frekventált elhelyezkedése miatt aprtmanozásra is alkalmas vagy albérlőknek is kiadható.

Az ingatlan lakóterülete: 75 m2
A telek területe: 267 m2

Amennyiben ez az igen jó helyen lévő, előnyös elosztású, elérhető áron lévő, befektetésnek is kiváló ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06-70/3335199 telefonszámon a hét bármely napján.

Huszti Zoltán

Huszti Zoltán

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 333 5199
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban