Belvárosi híd lábánál, kilátással a Tiszára

1223 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged történelmi belvárosában, a Híd utca, Roosevelt tér, Vár utca és Deák Ferenc utcák által határolt polgári jellegű épületben, kilátással a Tiszára 125 m2-es lakás bérleti joga eladó. A szükséges ügyintézés lebonyolítása után tulajdonjogként is megvásárolható, ez esetben 65.000.000 Ft. a vételára.

Az épület 2. emeletén található a 2 nagy és egy kisebb szobából, étkezős konyhából, kamrából, fürdőszobából, külön WC-ből és előtérből álló lakás.
Tágas, világos terek jellemzik, szobái szépen benapozottak. Szobái és az előterek faparkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt. Fűtése egyedi, gáz-cirkó kazánról, radiátor hőleadókkal.

Mindössze 1-5 percnyire a Tisza-part, a színház, a Széchenyi tér, Kárász utca, Dugonics tér, Dóm, klinikák, egyetemi épületek. Itt aztán minden karnyújtásnyira van, gyalogosan is elérhetőek a belváros nyújtotta lehetőségek, de a közelben vannak villamos, troli és autóbuszjáratok megállóhelyei is.

Remek lehetőség családoknak, vagy befektetési célra. Központi elhelyezkedése miatt iroda működtetésére is alkalmas. Nagy belmagasságot, valamint tágas terek kedvelőinek figyelmébe ajánlom ezt a lakást.

Igény esetén saját ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző áll rendelkezésünkre.

Ha hasonló ingatlant keres, szívesen állok rendelkezésére, Szeged legnagyobb ingatlanválasztékát kínálva.

Tel.: +36 30 9315351 Náfrádi Antal

Náfrádi Antal

Náfrádi Antal

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 931 5351
Náfrádi Antal

Náfrádi Antal

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 931 5351

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.