Belvárosi híd lábánál, kilátással a Tiszára

2921 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ez a 125nm-es belvárosi lakás keresi új lakóját!

Szeged történelmi belvárosában, a Híd utca, Roosevelt tér, Vár utca és Deák Ferenc utcák által határolt polgári jellegű épületben, kilátással a Tiszára 125 m2-es lakás tulajdon joga eladó.Illetve bérleti jog vásárolható hozzá 27.000.000 Ft-ért.

Az épület 2. emeletén található a 2 nagy és egy kisebb szobába.
Tágas, világos terek jellemzik, szobái napfénnyel teltek. Szobák és az előterek faparkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt. Fűtése egyedi, gáz-cirkó kazánról, radiátor hőleadókkal.

Közös költség nincs,így a rezsi is kedvezőbb!

Mindössze 1-5 percnyire a Tisza-part, a színház, a Széchenyi tér, Kárász utca, Dugonics tér, Dóm, klinikák, egyetemi épületek. Itt aztán minden karnyújtásnyira van, gyalogosan is elérhetőek a belváros nyújtotta lehetőségek, de a közelben vannak villamos, troli és autóbuszjáratok megállóhelyei is.

Remek lehetőség családoknak, vagy befektetési célra. Központi elhelyezkedése miatt iroda működtetésére is alkalmas. Nagy belmagasságot, valamint tágas terek kedvelőinek figyelmébe ajánlom ezt a lakást.

Igény esetén saját ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző áll rendelkezésünkre.

Ha hasonló ingatlant keres, szívesen állok rendelkezésére, Szeged legnagyobb ingatlanválasztékát kínálva.

A bérleti jog ára alkuképes!

Ha bármi kérdése van,keressen bátran!
Városi Petra
+36703510110

Városi Petra

Városi Petra

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 351 0110
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.