Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Belvárosi, igényes, jó elrendezésű lakás!

11811 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa bevárosában, az Erzsébet téren eladó ez a 86 nm hasznos alapterületű, belső szintes, jó elrendezésű lakás. A lakás a tömb harmadik, zárószintjén helyezkedik el, hozzá közös használatú, illetve saját tároló is tartozik. A saját tároló közel 20 nm nagyságú.
Az ingatlan a tulajdonosok odafigyelésének, és felújítási munkálatainak köszönhetően remek állapotban van. 2013-ban a lakás fűtéskorszerűsítése végbe ment, a helyiségeket cirkó kazán fűti radiátorokon keresztül. Az ingatlan hideg- és melegburkolatai megújultak. A lakás új beltéri, és új bejárati ajtót kapott. A külső nyílászárók műanyagok, redőnnyel ellátottak. Az emeleti részen a közlekedőben klíma került kialakításra. A villamoshálózat felújítása szintén végbement. A lakás helyiségei az alsó szinten: tágas nappali, konyha étkezővel, wc, a felső szinten pedig 3 teljes értékű szoba, fürdőszoba, közlekedő. Az emeleti közlekedőn beépített szekrény kapott helyet. Az ingatlanhoz erkély nem tartozik! A lakáshoz tartozó közös költség 10.000 Ft.
Belvárosi, igényes, jó elrendezésű lakás!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.