Ez az ingatlan foglalózva van

Belvárosi jó adottságú tégla lakás

967 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó 2.emeleti 76 m2 alapterületű téglalakás az Andrássy utcában. A lakás bejárati ajtaja, konyhai ablaka és az egyik szobájának ablaka a sétáló utcára nyílik. A nappali, és a mellette lévő szoba nyílászárói a déli fekvésű fákkal beültetett csendes zöld övezeti területre néznek. A nagyszobából üvegezett kétszárnyú teraszajtón át léphetünk a 4,40 m2 területű erkélyre. A 11,80 m2 alapterületű előszoba és konyha egybenyitásával tágas konyha -étkező kialakítására nyílik lehetőség.
A világos és jó elosztású lakás jelenleg nem lakott, korszerűsítése esztétikai felújítása időszerű.
Az ingatlan központi elhelyezkedésű, a közelben többféle élelmiszerbolt, drogéria, gyógyszertár, ruházati bolt, vendéglátó helyiség megtalálható. A Tram-train megálló a ház előtt van, a buszmegálló 5 perces sétával elérhető, így a szegedi bejárás is könnyen megoldható.
A lépcsőház zárt, kaputelefon van felszerelve. A lakásnak saját zárható ~4,00 m2 területű tárolója van a pincében. Közös költség 8500.-Ft/hó, mely tartalmazza a lépcsőház takarításának díját és a ház biztosítását.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel várom hívását, a hét bármely napján.

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít.
Bank semleges hitelügyintézéssel, díjmentes hitelszűréssel és tanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást.

Sárainé Kovács Ágnes

Sárainé Kovács Ágnes

Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 742 5020
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban