Belvárosi kényelem

461 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó, a Szeged belvárosában található, kiváló állapotú, 119 m²-es tégla lakás. A lakás a zárószinten helyezkedik el egy 3 szintes épületben, így csendes és nyugodt környezet biztosított. A lakótér 2 szobát, 1 fél szobát, 1 nappalit, 1 fürdőszobát, konyhát valamint egy külön wc-t foglal magában. Az ingatlan nagyszerű elosztásának köszönhetően ideális választás lehet családoknak vagy akár befektetőknek is.

A jó közlekedésnek és a közelben található belvárosnak köszönhetően minden szükséges szolgáltatás és intézmény elérhető a környéken. A lakásban redőnyözött ablakok találhatóak, valamint az elektromos garázskapun keresztül biztonságosan parkolhatunk az épület zárt udvarán. Az erkélyről csodálatos kilátás nyílik a környékre.

A lakás konyhája felszerelt, beépített sütő, gáz főzőlap, klímával rendelkezik a szoba, így az otthon melegebb vagy hidegebb szobákban is élvezhető. További tárolási lehetőséget biztosít a tároló szoba és a tároló a pincében. Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget, és válaszd otthonodnak ezt a Szeged belvárosában található lakást!

Holecska Árpád

Holecska Árpád

2 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (20) 954 0254
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban