Belvárosi lakás a Zsinagóga szomszédságában!

2168 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Igazán különleges ez a lakás, hiszen a lenyűgöző Zsinagógára nyílik a panoráma. Az ablakból kitekintve ez a fantasztikus kilátás fogadja Önt.


Az ingatlan a belváros szívében a Dohány utcában található. A lakás normál állapotú, panorámás, tehermentes, ötödik emeleti, tégla építésű, 35 m2 alapterületű.


Az 1930-as években épült épület 10 éve került felújításra. A házban van lift. A nyílászárók teljesen újak. A ház nagyon jól frekventált és van egy belső udvara is.


A lakás egy szobát, konyhát, előszobát, fürdőszobát és WC-t foglal magába, illetve még egy pince is tartozik hozzá.


Az ingatlan fenntartási költségei alacsonyak. A közös költség 20.000 Forint, ami magában foglalja a fűtést, a vizet, a felújítási alapot, a szemétszállítást, a közös területek világítását és a lépcsőház takarítását. A fűtés házközponti. A rezsibe a villanyszámla és a gáz tartozik bele. A parkolásra díjmentesen az utcán van lehetőség.


A lakáshoz közel minden megtalálható, ami a mindennapokhoz szükséges. Sétatávolságon belül van az óvoda, az iskola, az egyetem, az orvosi rendelő, a gyógyszertár és a bevásárlási lehetőségek sokasága.


Közlekedés szempontjából a lakás ugyancsak a lehető legjobb helyen fekszik. Közel az ingatlanhoz található több busz, villamos és metró megálló is és ezek mind pár perc sétával könnyedén megközelíthetőek.


Ideális választás befektetőknek, pároknak és egyedül élő keresőknek is egyaránt.


Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, akkor keressen bátran! A megjelölt elérhetőségek bármelyikén elérhető vagyok. Reggeltől-estig és hétvégén is rendelkezésére állok.

This apartment is really special as it offers a panoramic view of the stunning Synagogue. Looking out the window, this fantastic view welcomes you.


The property is located in the heart of downtown on Dohány Street. The apartment is in normal condition, panoramic, unencumbered, fifth floor, brick building, 35 m2.


Built in the 1930s, the building has been renovated for 10 years. The house has an elevator. The doors and windows are completely new. The house is very well frequented and has an inner courtyard.


The apartment includes a room, kitchen, hallway, bathroom and toilet, as well as a cellar.


Property maintenance costs are low. The common cost is HUF 20,000, which includes heating, water, the renovation fund, garbage collection, lighting of common areas and cleaning the staircase. The heating is central. The utility includes the electricity bill and gas. Free on-street parking is available.


Close to the apartment you will find everything you need for everyday life. Within walking distance are a kindergarten, school, university, doctor's office, pharmacy and a multitude of shopping opportunities.


In terms of transport, the apartment is also in the best possible location. There are also several bus, tram and metro stops close to the property, all within easy walking distance.


It is an ideal choice for investors, couples and solo seekers alike.


If you are interested in the property, feel free to search! I am available at any of the marked contacts. I am also available from morning to evening and on weekends.

Dávid Gábor

Dávid Gábor

Irodavezető, értékesítési vezető
Budapest
+36 (70) 395 9545
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.