Belvárosi luxus minőségű családi ház

1452 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa belvárosához közel eladó ez a 274 nm hasznos alapterületű, minőségi anyagokból készült, újabb építésű, luxus kivitelezésű családi ház. A házhoz tartozó terület mindösszesen 631 nm. A terület igényesen kialakított, gondozott.
A ház a közelmúltban teljes körű felújításon esett át. Új konyha került kialakításra, melyben konyhasziget is helyet kapott. A konyhaszekrénybe beépítésre került a sütő, a főzőlap, a hűtőszekrény, fagyasztószekrény, mikró, mosogatógép, páraelszívó. Megújultak a vizesblokkok. Új fürdőkád, új zuhanyzó új wc, valamint új kézmosó került beépítésre. A fürdőszobában, zuhanyzóban, wc-ben, mosdóban, mosókonyhában, tárolóban új burkolatok kerültek kialakításra. Az egész házban megújultak a belső nyílászárók. A helyiségeket gáz-cirkó kazán fűti. A családi ház helyiségei: a földszinten amerikai konyha tágas nappalival, fürdőszoba, 2 teljes értékű szoba, terasz , az emeleten pedig: nappali, 3 szoba, zuhanyzó, mosókonyha, wc, erkély. Az udvaron dupla garázs került kiépítésre.
Igényesen, prémium anyagokból épült luxus családi ház a belvárosban, amit mindenkinek csak ajánlani tudok.
Kulcs az irodában, iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.