Ez az ingatlan foglalózva van

Belvárosi luxus polgári lakásban

2553 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A történelmi belváros szívében liftes házban eladó exkluzív módon, magas minőségű anyagok felhasználásával, teljeskörűen felújított, luxus felszereltségű, gáz cirkófűtéses (radiátor és padlófűtés), 74m2-es, 1. emeleti, 1,5 szobás (+1 hálószoba kialakítható) polgári lakás teljes felszereléssel és berendezéssel. A 3,5m-es belmagasság mellett az ingatlan klasszikus jellegzetességeit a felújítás során megőrizték (tölgyfa parketta, homokfúvott, látszó erezetes ajtók, hőszigetelt üvegezésű dupla faablakok), de számos modern elemmel egészítettek ki. Például minden helyiségben beépített választható színű led világítás, a robotporszívó akadálymentes működése érdekében nincs küszöb a lakásban.
Az előszobában látszó erezetes betonfal, 3 részes tolóajtós beépített szekrény, ebben kapott helyet a mosógép és a szárítógép is.
Az 50m2-es amerikai konyhás nappali szomszédokkal közös fala plusz hangszigeteléssel ellátott. Itt található egy 5m-es konyhabútor 6cm-es gránit munkalappal, Siemens és Whirlpool beépített konyhai eszközökkel:
-ipari teljesítményű elszívó nemesrozsda külsejű kivezetőcsővel
-indukciós főzőlap
-lávaköves grillsütő
-kávéfőző
-mikrohullámú sütő
-elektromos sütő
-melegen tartó fiók
Samsung kétajtós, vízszűrős, jégkockakészítő, Side by side hűtőszekrény
A konyhaszigetben mosogatógép és dupla méretű, öntött márvány mosogató 2 részes, rugós zuhany-csapteleppel.
Nappaliban wifi-s projektor.
A hálószoba (1,6x2m-es vákuummatracos ággyal) 2db 3,2x1,2m-es tölgyfa tolóajtóval egybenyitható a fürdőszobával, melyben:
-dupla gránitmosdó
-jakuzzis fürdőkád
-mészkő tusoló jet fúvókákkal és 50x50cm-es esőztető zuhanyzóval, gőzszauna lehetőségével
-wc (nagy teljesítményű elszívóval)
Ez a lakás kitűnő választás, ha fontos kényelem és a belváros, a szórakozóhelyek valamint az egyetemek közelsége.
Amennyiben további információkra van szüksége a lakással kapcsolatban vagy személyesen szeretné megtekinteni, várom hívását!

Szegedi Adorján

Szegedi Adorján

Irodavezető, értékesítési vezető
Szeged
+36 (20) 413 0085
Szegedi Adorján

Szegedi Adorján

Irodavezető, értékesítési vezető
Szeged
+36 (20) 413 0085

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.