Belvárosi, nagypolgári lakás Győrben

4547 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr Belvárosában, az óvároshoz és a Rába parthoz közel eladó, ez a remek elhelyezkedésű nagypolgári lakás.
Egy három szintes társasház első emeletén található, alapterülete 128 nm.
Elosztása szerint: előszoba, 3 nagyméretű szoba (melyből egy szoba gipszkarton fallal elválasztásra került, így jelenleg 4 szobás), konyha, fürdőszoba, wc, kamra, folyosó helyiségekből áll. A 2nm-es erkélyről kellemes kilátás nyílik a városra a Rába partra.
A szobák méretei: 26,11nm, 21,41nm, 32,56nm (ez a szoba került megfelezésre egy könyűszerkezetes válaszfallal)
A fűtés jelenleg gázkonvektoros, a kémény bélelése már megtörtént, így igény esetén a fűtéskorszerűsítésnek ez nem akadálya.
Vastag falainak köszönhetően a nagy belmagasság ellenére is kedvező a fűtési költség!
Az utolsó felújítás során új biztonsági bejárati ajtót kapott a lakás, a fürdőszoba burkolatcseréje során a belső csőcserék és nagyrészben a vezetékcserék is megtörténtek.
A társasház 8 éve új tetőt kapott, a homlokzatfelújítás is megtörtént és az épület fő víz- és lefolyóvezetékei, a strangok is cserélésre kerültek.

A klasszikus stílust sugárzó otthont a nagy belmagasság (365cm), a dupla szárnyú ajtók, a városra néző ablakok teszik egyedivé, remekül visszaadják a lakás eredeti patinás mivoltát.

PARKOLÁS: kedvezményes lakossági bérlettel a környező utcákban, szomszéd utcában levő parkolóházban, vagy akár díjmentesen a Rába parton kialakított parkolóban.

TÁROLÓ: a lakáshoz tartozik egy különálló, saját ~12nm-es tároló a lakással azonos szinten.

Frekventált elhelyezkedése és mérete révén alkalmas lehet vállalkozások számára, exkluzív irodának, rendelőnek, vagy akár szépségszalonnak.
Befektetők számára is kiváló lehetőség, hiszen a nagyvárosok belvárosi ingatlanjai örök, értékálló befektetések, könnyen kiadhatók, szükség esetén gyorsan értékesíthetők.
Ma is nagy a presztízsérteke van annak, ha valaki egy ilyen otthon tulajdonosa lehet.

Ügyfeleimnek az adásvétel során teljes körű lebonyolítást vállalok, igény esetén bankfüggetlen, díjmentes hitel és CSOK tanácsadással segítem őket.

Unger-Takács Anikó
PRÉMIUM

Unger-Takács Anikó

7 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 235 7733
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban