Belvárosi remek lakás

553 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest belvárosának szívében, de mégis nagyon csendes helyen eladó egy másfél szobás, belső udvarra néző nagy belmagasságú lakás.

Az ingatlan az V. kerület kedvelt részén a Reáltanoda utcában helyezkedik el. A tömegközlekedése kiváló, hiszen a Ferenciek tere (M3 -as metro), az Astoria (M2 -es metro), illetve a Kálvin téri metró (M4) és villamos megállók egyaránt pár perces sétával elérhetőek. A környéken a hangulatós kávézók és éttermek, parkok, egyetemek, óvodák illetve bevásárlási és ügyintézési lehetőségek kényelmes sétatávon belül megtalálhatóak.

Az ház tégla falazatú, 3 szintes, az 1900-as évek elején épült. Az épület igazán impozáns, megőrizte a korhű jellegét. A lakás a lépcsőházból nyílik (nem körfolyosóról), szintenként 3 lakás van csak. Zárt, kaputelefonos rendszerrel védett a lépcsőház, így biztosítva az ittlakók védelmét Az épületet folyamatosan karbantartják, az elmúlt években a tetőn és a pincén végeztek felújítási munkálatokat

Az ingatlan 46nm-es, másfél szobás. A bejárati ajtón belépve -melyen több ponton záródó biztonsági rács is megtalálható., a kellemes méretű előszobába lépünk, ahol egy hatalmas beépített szekrény is helyet kapott. Az előszobából nyílik a kádas fürdőszoba, valamint a részben különálló konyha is. Itt található az étkező rész is. Gyönyörű duplaszárnyú eredeti faajtón túl helyezkedik el a nappali, illetve az abból tolóajtóval leválasztott hálószoba. A szobák egybenyílóak. A nagy révén -melyek a rendezett belső udvarra néznek-, mindig elegendő fény jut a szobákba.
A nagy belmagasságnak köszönhetően akár galéria kialakítására is van lehetőség, mellyel továbba hasznos négyzetméterek szerezhetőek.
A lakás kifejezetten csendes, az utca zaja és a forgalom sem hallatszódik be, az épület többi lakásában is javarészt tulajdonosok laknak.

A lakás fűtése 3 éve lett kicserélve, mini-gázcirkó fűtésre, mely termosztáttal állítható, így nagyon gazdaságos. A bejárati ajtó, valamint a konyhaablak cseréje szintén 3 éve történt meg. A lakás előző tulajdonosa a villamoshálózatot is kicserélte.
Az előszoba, konyha és a fürdőszoba kerámia borítású, a többi helyiségben pedig a gyönyörűen felújított korabeli fa parketta található.

KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 12.900 Ft, amely magába foglalja a közös villany-, vízhasználatot, a lépcsőház takarítást, a szemét díjat,a felújítási alapot illetve a ház biztosítását.
- A gáz és a villany egyedi méréssel, fogyasztás alapján fizetendő.

A ház melleti közterületen a kerületi lakosoknak ingyenes parkolás igényelhető az önkormányzattól. Az épülettől 20 méterre 2 db mélygarázs is található, mely a helyi lakosoknak szintén kedvezménnyel vehető igénybe.

Ha már el is képzelte, hogy itt él, vagy egy kiváló befektetési lehetőséget keres...hívjon bátran.
+36 70 319 0173

Moncsek Anita

Moncsek Anita

Kapcsolattartó
Győr
+36 (70) 319 0173
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban