Belvárosi, tágas, jó elrendezésű lakás

8748 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa belvárosi részén lett eladó ez a 2. emeleti tágas, igényes lakás. A lakáshoz belső, zárt udvaros parkoló tartozik, de vásárolható hozzá egy garázs is. A garázs vételára 6.000.000 Ft, mely a lakás vételárán kívül fizetendő. A kisebb gyermekeknek egy védett, zárt udvaros kis játszótér lett kialakítva.
Az ingatlan valóban jó állapotú, jó elrendezésű, tágas, melyet a tulajdonosok néhány éve felújítottak. Kicserélésre kerültek a belső és a külső nyílászárók. Az ablakok műanyag profilszerkezetűek, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. A lakás új burkolatokat is kapott. Építési évének köszöhetően a belső gépészet nem igényel felújítást. A lakás fűtéséről egy cirkó kazán gondoskodik radiátorok segítségével. A lakás közös költsége mindössze 12.000 Ft. A lakótér helyiségei: 2 teljes értékű és egy félszoba, nappali, étkező, konyha, közlekedő, wc, fürdőszoba, gardrób. Az egyik szobához, valamint a konyhához kis francia erkély tartozik.
Nagyobb családok számára is tökéletes életteret biztosító lakás! Érdemes megnézni! A lakás tájolása keleti illetve nyugati irányú.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban