Belvárosi tégla lakás

1115 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó 1.emeleti téglalakás az Andrássy utcában. A lakás bejárati ajtaja, és a konyhai ablaka a sétáló utca felőli nyitott folyósra nyílik. A szobák nyílászárói a déli fekvésű fákkal beültetett csendes zöld övezeti területre néznek. A nagyszobából üvegezett kétszárnyú teraszajtón át léphetünk a 4,40 m2 területű erkélyre.
A lakás jelenleg nem lakott, korszerűsítése esztétikai felújítása időszerű.
Az ingatlan központi elhelyezkedésű, a közelben többféle élelmiszerbolt, drogéria, gyógyszertár, ruházati bolt, vendéglátó helyiség megtalálható. A Tram-train megálló a ház előtt van, a buszmegálló 5 perces sétával elérhető, így a szegedi bejárás is könnyen megoldható.
A lépcsőház zárt, kaputelefon van felszerelve. A lakásnak saját zárható 4,50 m2 területű tárolója van az alaksorban. Közös költség 7000.-Ft/hó.

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel várom hívását, a hét bármely napján.

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít.
Bank semleges hitelügyintézéssel, díjmentes hitelszűréssel és tanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást.

Sárainé Kovács Ágnes

Sárainé Kovács Ágnes

Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 742 5020
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.