Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Belvárosi, teljes körűen felújított, igényes lakás

142 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa belvárosában, a Kinizsi utcában vált eladóvá ez a 2. emeleti, igényesen felújított lakás. A belső szintes, kiválóan kialakított lakás a mai modern igényeknek maradéktalanul megfelel.
A 130 nm hasznos alapterületű lakás felújítása 2022-ben fejeződött be. A tulajdonos a munkálatok során a minőségi anyagok felhasználására is odafigyelt. A felújítás alatt megújult a lakás teljes víz, illetve villamoshálózata. Lecserélésre kerültek a külső és belső nyílászárók is. Az ablakok műanyag profilszerkezetűek, redőnnyel ellátottak. Megújultak a hideg, valamint a melegburkolatok. A lakás új konyhát, új fürdőszobákat kapott. A helyiségekben energiatakarékos led világítás került kialakításra. A nappaliban klíma gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. A fűtést egy cirkó kazán végzi radiátorok segítségével. A konyhában beépített gépek kaptak helyet, melyek a vételár részét képezik. A lakás felett található tetőn, a héjazat cseréje is megtörtént. A lakótér helyiségei: amerikai konyha étkezővel és nappalival, 4 teljes értékű szoba, egy félszoba, 2 fürdőszoba, közlekedő, erkély, wc, mosókonyha.
Nagyobb családoknak is kiváló életteret biztosíthat az ingatlan, de mindenkinek csak ajánlani tudom, aki nem szeretne a felújítással bajlódni,és aki szereti a tágas, világos tereket!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban