Belvárosi új építésű üzlethelyiség!

3337 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged belvárosában most épülő 11 lakásos liftes társasház földszint, utcafronti részén eladó 61 négyzetméteres üzlethelyiség, kulcsrakész állapotban.
Az ingatlan átadásának tervezett időpontja: 2021. január

A társasházban további lakások is leköthetők, a legkisebb 31,16 négyzetméterestől, a legnagyobb 110,29 négyzetméteresig különböző alapterületű lakások választására van lehetőség, minden lakásra jellemző, az átgondolt térkihasználás és funkcionálisan lehető legjobb elrendezés. Az épület pinceszintjén megépülő 15 személyautó befogadására alkalmas teremgarázsban, garázshelyek megvásárolhatók, 5.650.000,- Ft./garázshely áron.

Az ingatlan megközelíthetősége kiváló, pár perces sétával elérhető a sétáló utca, egyetemek, bevásárló központ, külön előnye a körutak közötti elhelyezkedése miatt, hogy személyautóval is könnyen megközelíthető, kiváló a tömegközlekedés, a belvárosi lét minden előnyével.

Az ingatlan kivitelesésében és műszaki tartalmában megfelel a XXI. századi elvárásoknak, a teljesség igénye nélkül néhány adat:
- az épület (és lakások) fűtése és hűtése levegő hőszivattyús rendszer kiépítésével történik, egyedi hőmennyiségmérőkkel, melynek energia ellátását az épület napelem rendszere biztosítja.
- Az épület vázas szerkezeti rendszerű.
- A kitöltő falszerkezet 30 cm vtg. LeierPLAN 30-as hőszigetelő falazóblokk vékony LeierTHERM falazóhabarcsos hézagkitöltéssel/falazóhabarcsba fektetve, a külső térhatároló falak esetében. Erre kerül utólag a hőszigetelés 10 cm vastagsággal. Külső oldalon 10 cm vastagságú.
- a belső kitöltő falazat SILKA 25, és 30 cm vastag falazat, valamint kerámia Ytong válaszfalazás. Az épület külső hőszigetelése illetve kialakítása kielégíti az A+, fokozottan energiatakarékos ház követelményeit.
a nyílászárók acél merevítésű, műanyag tokszerkezetű, hőhíd-mentes nyílászárók 2 rétegű üvegezéssel ellátva. (A bejárati ajtó háromszoros ütközésű 8 ponton záródó, acél vázszerkezetes, műanyag ajtó.

Amennyiben részletes tájékoztatást kér az ingatlanról, illetve kérdés merült fel önben, hívjon bátran. tel.: +36302490482
dr. Vass Zoltán

Dr. Vass Zoltán

Dr. Vass Zoltán

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 249 0482
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.