Ez az ingatlan foglalózva van

Belvárostól 10 perc sétára, csendes helyen,

13917 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Belvárostól 10 perc sétára, csendes helyen, 2016-ban felújított, 140 nm-es családi ház eladó.
Az előtérbe lépve jobbra a tágas amerikai konyha és étkező tárul elénk, balra a nappali, ahol meghagyták a működő cserépkályhát.
A folyosóról nyílik a hálószoba, a fürdő és a külön WC. Tovább haladva lépcsőn jutunk a tetőtérbe, ahol két külön bejáratú szoba, tágas fürdő WC-vel szolgálja a kényelmet.
A konyhából egy zárt gangra érünk, melyből egy terasz nyílik, ahol a napunkat egy jó kávé mellet kezdhetjük el.
2016-ban a családi házat felújították, így külső hőszigetelést és festést, valamint hőszigetelt műanyag ablakokat, új réz villanyvezetéket, új műanyag vízhálózatot kapott. A házhoz tartozik egy fúrt kút is, melynek mélysége 63 méter.
A fűtést gáz cirkó kondenzációs kazán biztosítja radiátorokon keresztül, a melegvizet gázbojler. Nyáron az emeleten található klíma garantálja a kellemes hűvös levegővel együtt a megfelelő pihenést.
A házban elérhetőek mind a DIGI, mind a Telekom szolgáltatásai.
A 609 nm-es telken barkácsműhely, kamra, és egyéb szerszámos helyiség is található, melyek össz.mérete 40 nm.
A garázs 20 nm-es, mely ajtaját távirányító működteti, ugyan úgy, mint a bejárati nagykaput.
A felújítás során egy fedett beálló is készült, így itt és a garázsban egyaránt elfér egy-egy autó. Az udvar egy részét gyep fedi, másik részén kicsiknek és nagyoknak kellemes árnyékot ad egy hatalmas diófa. A teraszt és a kertet pedig a sok-sok virág teszi még hangulatosabbá.
Közelben iskola, pékség, zöldséges, étterem, buszmegálló található.

CSOK, babaváró igényelhető, felújítási támogatás, és alacsony kamatozású hitel felvehető a jogszabályi feltételek teljesítése esetén.

Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szintén szolgáltatásunk része, így sokkal eredményesebben fogunk célba érni.
Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy megszeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, nem fog zavarni.

Szabó Ernő
Ingatlanérétkesítő: 30-416-23-93

Szabó Ernő

Szabó Ernő

Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 416 2393
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.