Berendezett, barátságos kis lakás az Orczy téren

604 Nyomtatás Ajánlás Facebook

BERENDEZETT, BARÁTSÁGOS KIS LAKÁS FIATALOKNAK, IDŐSEKNEK VAGY BEFEKTETŐKNEK AZ ORCZY TÉREN

Megvételre kínálok egy teljesen berendezett és felszerelt, 31 m2-es, szép állapotú, rendkívül alacsony rezsijű, egy szobás, barátságos tégla lakást a kiváló infrasturktúrájú Orczy téren, ahonnan az itt áthaladó villamos és trolibusz vonalaknak, autóbuszjáratoknak köszönhetően a város minden pontja könnyen és gyorsan elérhető.

A lakás a 2005-ben átadott díjnyertes lakópark egyik 9 emeletes, tetőteraszos épületének 1. emeletén található.

A ház kétlépcsős, külső és belső elektronikus beléptetéssel, valamint 24 órás portaszolgálattal védett, de az egész környék is fel van szerelve biztonsági kamerákkal.

A két liftes társasház tiszta és rendezett, a lakóközösség nagyon jó, csendes és kulturált. A lépcsőház akadálymentes kialakítású.

A ház földszintjén, a recepció közelében közös kerékpártárolók vannak, a gépjárművel történő parkolás pedig az itt lakók számára az utcán ingyenes, vagy akár a szomszédos parkolóházban kényelmesen megoldható. Igény esetén itt garázs vásárlásra is van lehetőség.

A lakás az alaprajzon látható elrendezésű, a lakószobán kívül konyha, kádas fürdőszoba, külön wc és előszoba található benne, valamint a lakóteret praktikusan bővíti a szépen beépített erkély. Az erkély beépítésével nem csak az utca zaja került teljesen kizárásra, de a fűtési költség is gyakorlatilag nullára csökkent.

A külső nyílászárók műanyagok, 2018-ban kerültek cserélésre, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.

A konyha ablakos, egyedi bútorokkal praktikusan, tárolásra alkalmas módon, ötletesen berendezett.

A lakáshoz tartozik egy folyosói 1,5 m2-es zárt tároló is.

A lakás egyedi mérővel ellátott házközponti fűtésű, rendkívül alacsony fenntartású, a közös költség 13 ezer forint. A tapasztalatok szerint fűteni nem szükséges, így csak az áramdíjat és a vízdíjat kell fizetni. A lakásban a meleg vizet jelenleg villanybojler biztosítja, de bármikor visszaállítható az eredeti hálózatra a meleg víz ellátás.

A lakás a képeken is látható teljes berendezéssel és felszereléssel is eladó, azonnal költözhető, per- és tehermentes.

A közlekedés kiváló, a közelben van a Keleti pályaudvar, ahol a 2-es és a 4-es Metrónak, illetve a Nagyvárad tér, ahol a 3-as Metrónak is van megállója, továbbá az Orczy teret számtalan villamos és trolibusz vonal, valamint autóbuszjárat érinti. Innen Budapest minden pontja könnyen elérhető, az éjszakai közlekedés is mindenhonnan megoldott.

A közelben vannak a Semmelweis egyetem, a Nemzeti Közszolgálati egyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, vagy az Óbudai Egyetem egyes épületei, ezért az ingatlan diákoknak is különösen ajánlott.

Az ingatlan ideális kezdő lakásnak, de kialakítása és alacsony fenntartása, a lépcsőház akadálymentes volta miatt bátran ajánlom az idős korosztálynak is.

Az ingatlanhoz közel van a megújult Orczy kert is kiváló pihenési és sportolási lehetőségekkel.
A lakástól gyorsan, akár pár perces sétával elérhető minden, a napi élethez szükséges intézmény és üzlet is.

Az ingatlan akár banki hitelre is megvásárolható, melyhez díjmentesen tanácsadást és teljes körű ügyintézést, valamint egyedi, kamatkedvezményes konstrukciókat tudunk ajánlani. Jó szívvel ajánlom önnek a 30 bankkal kapcsolatban álló hitelcentrumunk díjmentes konzultációját!

Ezen kívül rendelkezésre állunk energetikai és ingatlanjogi szolgáltatásokkal is, ingatlanjogászunk gyorsan, de körültekintően, kedvezményes díjazás ellenében készíti el önnek az adásvételi szerződést.

Bővebb tájékoztatásért és megtekintéshez időpont egyeztetés miatt keressen elérhetőségeimen, a telefont bármikor felveszem, ha mégsem tudom, mindig visszahívom önt és minden levélre válaszolok:

+36 70 63 73 773; parti.aniko@ving.hu

Parti Anikó

Parti Anikó

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (70) 637 3773
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.