Berzsenyi utcán 4. emeleti, világos lakás

3663 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa kedvelt, keresett, belvároshoz közeli részén, a Berzsenyi utcában eladó, ez a 57 nm hasznos alapterületű lakás. Az ingatlan egy 4 emeletes tömb zárószintjén helyezkedik el. A környék csendes, biztonságos. Autóval a tömb előtt kialakított parkolóban díjmentes a parkolás.
Az ingatlan átlagos állapotú, jelentős felújítás nem történt, de egy esztétikai felújítás után is költözhető akár. A kémény bélelése megtörtént, így a lakótér fűtése korszerűsíthető, cirkósítható. A konyha, valamint a kisebbik szoba nyílászárói redőnnyel ellátottak. A lakás helyiségei: 2 teljes értékű szoba, egyik erkélykapcsolattal, fürdőszoba, wc, konyha, kamra, közlekedő. A közlekedőn beépített szekrény kapott helyet. Fűtés konvektorokkal megoldott. A szobák keleti illetve nyugati tájolásúak.
Tökéletes felújítási alap, ráfordítással remek otthon kialakítható belőle. Akár befektetésnek, kiadásnak is jó választás lehet!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.