Biatorbágyon szárazkapus parasztház eladó

4768 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Biatorbágyon az 1850-es években épült, felújítandó paraszt ház eladó.
A vályogból és kőből épült ház, megtartva a régi formáját, száraz kapus bejáróval , egy 1046m2-es telken és minden közművel ellátott.
" A száraz kapualjak részben nemesi, uradalmi épületeknél voltak megtalálhatók, de agrárvárosaink központjaiban a nagygazda-családok portáin is kedveltekké váltak."
Az épület maga, erős ,vastag falazatú felújításra szorul, mind a külső, mind a belső része. A tető szerkezete a folyamatos karbantartásnak köszönhetően jó állapotúnak mondható .
A 170m2-es alapterülettel rendelkező házban, a következő helyiségek lettek kialakítva, három hálószoba, konyha,és egy fürdőszoba található.
Régi időkre jellemző padlásfeljáró és kamra , melyek átlagnál nagyobbak tágasabbak .
A telken helyezkedik el még egy 45m2-es, kis ház melyhez folytatólagosan épültek gazdasági épületek, innét nyílik a boltíves pince .A ház egyik fele belsőleg teljesen megújult . A felújítás érintette az elektromos , és a víz hálózatot , a belső burkolatokat. Egy hálószoba, konyha-étkezővel, és egy fürdőszoba egyben a WC-vel melyek megújultak .
A környező településeken nem igazán található ilyen vagy hasonló, " száraz kapus"
bejárattal rendelkező épület ,ezért mondhatom ajánlatunk egyedi és nem mindennapi.
Ajánlatom is azokhoz szólna első sorban, akiket érdekel a régi idők építészeti remekei , lehetőséget látnak vendégház kialakítására ,akár hozzá építéssel ,vagy egyéb más vállalkozás telephelyének is kiválóan alkalmas .
Várom megtisztelő hívásukat .

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.