Biztos anyagi forrás = Saját apartman

3520 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Gyula városában, csendes, nyugodt utcában találkozhatunk ezzel a színpompás apartmannal, amely a Várfürdő vonzáskörzetében épült.
Az ingatlan főbb jellemzői:
- Az apartman családi ház felépítésével indult, majd a mai arculata folyamatos bővítések, építkezések folyamán alakult ki.
- A főépület hangulatát a csodálatos nappali teszi varázslatossá, a különleges megoldású mennyezetével összhangban.
- A konyha egy légtérben található a nappalival, de mégis elválasztva, amely egy figyelmet megragadó tálaló pultnak köszönhető.
- Tovább haladva, egy kellemes összhatású közlekedőből léphetünk a külön ajtókkal ellátott szobákba, fürdőszobába, wc-be.
- A főépületet elhagyva, a zöld színeiben pompázó udvart tekinthetjük meg, amelynek a fő része az apartmanok előtt elterülő terasz, amely a nyáresti beszélgetések és kikapcsolódások helyszíne lehet.
- Három külön álló apartmanban szállhatnak meg a vendégek, amelyek teljes felszereltséggel bírnak, így konyha, fürdőszoba, Tv és Wifi használat.
- A befüvesített udvaron a gyermekek számára kialakítottak egy kis játszóteret. A felnőtteket fedett, udvari grillező várja, valamint egy elkerített pihenő kert, ahol bográcsozni is lehet.
- A telek hátsó részében egy elkerített, gazdálkodásra alkalmas földterület található, amelyben korábban fenyőfákat telepítettek eladásra. Ez a telek, akár építési telekként is nagyon jól funkcionálna megosztás után.
- A szobák laminált parkettákat, a többi helyiségek járólapot kaptak.
- A főépületben padló és falfűtés, az apartmanokban padlófűtés biztosítja a meleget, amelyet egy BAXI típusú gázkazán termel.
- A vendégek és az ott lakók nyugalmát az egész telken kialakított mozgásérzékelő rendszer biztosítja.
- A tulajdonosok csere lehetőségében is gondolkoznak kisebb családi házra, értékegyeztetéssel

Az ingatlant ajánlom nagycsaládosoknak, összeköltöző családoknak, mivel a külön lakhatás teljesen megoldott lehet mindenki számára. Illetve vállalkozó szellemű egyéneknek, akik az apartman kiadások által nyújtott lehetőséget szeretnék kihasználni.

Kedves érdeklődő!
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, valamint bármilyen kérdése van, vagy szeretné az ingatlant megtekinteni, akkor hívjon bizalommal:
Szentléleki Tamás 06 / 70 457-4392

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.