Bőnyi 3 hálós újjáépített családi ház

6334 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győrtől alig 20 percre Bőny településen keresi új tulajdonosát ez a nagyszerű minden igényt kielégítő családi ház.
Bőny egy nyugodt, szép, rendezett település, de minden megtalálható ami a mindennapi élethez szükséges: bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi, fogorvosi ellátás, gyógyszertár, boltok és ami még szintén fontos, hogy az M1-es autópálya érinti a települést, így Győr nagyon hamar elérhető.
A ház az elmúlt időszakban teljes megújuláson, átalakuláson esett át. Az eredeti épületből gyakorlatilag nem maradt semmi,
hanem a jelenlegi tulajdonosa teljesen újragondolta a beosztást ,hozzá is épített és a tetőtér is beépítésre került, így a végeredmény egy bruttó 118 m2-es új ház.
A ház fűtéskész állapotban fog új tulajdonosához kerülni, így önnek már csak az utolsó simításokat kell elvégeznie.
A telek mérete 1124 m2, mely 30%-os beépíthetőségű, így bőven van még lehetőség garázs, vagy más melléképület építésére is.
A házba belépve egy előtér került kialakításra, melyből nyílik a nappali. A központi helyiségből léphetünk a konyha-étkező helyiségbe, melyek együtt közel 40 m2-esek.
A földszinten található még egy háztartási helyiség, külön wc és fürdőszoba, valamint egy tágas 17 m2-es hálószoba is.
Az emeleten kialakításra került 2 darab szintén tágas hálószoba, egy pihenőtér, egy gardrób rész, valamint egy zuhanyzós fürdő, külön pedig wc.
A teljesség igénye nélkül néhány fontos műszaki paraméter: az épület 15 cm-es szigetelést fog kapni,
a tető pedig 20 cm-es hőszigetelést, valamint 3 rétegű hőszigetelt nyílászárok kerültek beépítésre. A fűtésről Saunier Duval kondenzációs gázkazán fog gondoskodni, a hőleadók pedig radiátorok, valamint padlófűtés lesz.
A végeredmény egy csodás családi ház lesz.

Unger-Takács Anikó

Unger-Takács Anikó

Irodavezető, értékesítési vezető
Győr
+36 (70) 235 7733
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban