Booking, Családi ház, 1500m2 kert? Igen!

1692 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Panziót üzemeltetne és szeretne a közelben lenni?
Booking, AirBnb lesznek az Ön barátai!

A telek nincs teljesen beépítve, így igény esetén további építési lehetőségek vannak.

Az ingatlan jelenlegi tulajdonosa az 1500 m2-es telken elhelyezkedő porotherm téglából épült ház alsó szintjén lakik és igen régóta a felső szinten kialakított panziójának köszönheti megélhetését, a kert automata öntözőrendszerrel ellátott. A ház óriási, tágas terekkel, nagy ablakokkal rendelkezik és a kertben egy kis faház is található, mely téliesített, fűtéssel, fürdővel, étkezővel, konyhával és terasszal rendelkezik. Persze ez a 60 m2-es hátsó ház szinte semmit nem vesz el az amúgy is hatalmas méretekkel rendelkező kertből.

A hirdetésben látható képek maximálisan a valóságot fedik, nem lesz meglepetés amikor belépünk az ingatlanba! Télen-nyáron kellemes klíma van, köszönhetően a jól megtervezett építésnek, nincsenek óriási rezsi számlák, fűtése cirkó, valamint klíma mindenhol megtalálható. A ház 20 éve, tehát 1999-ben épült, a környék az egyik legcsendesebb, állandó járőrszolgálatnak köszönhetően pedig extrán biztonságos!

A felső szinten panzió került kialakításra melyek rövidebb vagy hosszabb távra is egyaránt bérbeadhatók. A feltüntetett ár a teljes fenti bútorzatot tartalmazza, így ezt csak átvenni kell és üzemeltetni tovább.

Elektromos garázskapu, riasztó és kamerarendszer is természetesen be van szerelve.

Az ingatlan ára nagyon kedvezőnek mondható a fenti tulajdonságokat ismerve, kiváló otthon, befektetés és vállalkozás mely új tulajdonosát keresi, hogy boldoggá, sikeressé és nyugalmas életűve tehesse :-)