Borsfai felújítást igénylő családi ház

971 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zala megyében, Letenye kisvárostól mindössze 15 km-re, Borsfán eladó egy közel 80 nm hasznos alapterületű családi ház. A lakóházhoz tartozó terület nagy, 2000nm nagyságú.
Az ingatlan statikailag normál állapotú, korának megfelelő. Az évek során az épületben jelentős felújítási munkálat nem zajlott, ez az új tulajdonos feladata lesz, de elosztásának köszönhetően számos lehetőséget rejt magában. A tetőszerkezet masszív, jó állapotú. A helyiségekben a meleget gáz-konvektorok biztosítják, ezeknek üzemeléséhez új gázóra felszerelése szükséges. A helyiségekben felvizesedés látható, de ez a modern lemezpréseléses technológiával könnyen orvosolható. Az épülethez egy melléképület és egy garázs is tartozik, melyek szintén felújítást igényelnek.
A ház a falu fő utcáján, mégis nyugodt részén található, így mindenkinek csak ajánlani tudom, aki békés környezetben szeretné kiakaítani új életterét. A település és az ingatlan is megfelel a Falusi CSOK szabályainak.
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.