Bortrezorral rendelkező pince Villányban!

5293 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Amennyiben befektetésként, illetve vállalkozáshoz, vállalkozás bővítéshez keres jól kihasználható fejlesztési irányt, úgy érdemes felfigyelnie erre a lehetőségre.
Villány városában eladó egy 226 m2-es össz. alapterületű pincerendszer, illetve egy kb. 13,5 x 4,6 m-es felszíni, nem beépíthető telek. Az ingatlan a település centrumához közel található, csendes utcából közelíthető meg.

A pince rendszer tégla építésű, masszív, magassága kicsivel 3 m fölötti, kialakítása sok évtizeddel ezelőttre nyúlhat vissza. Korábban egyes járatokat betömedékeltek, ennek nyomai jelenleg is láthatóak. Ezeknek a járatoknak a feltárása – megfelelő szakértelem mellett – lehetőséget tartogat az új tulajdonosnak az elképzelései megvalósítására.

Jelenleg a pince 2 db hosszabb „ág”-ból áll, amelyeket egy közlekedő köt össze. A mellékág északi végében egy bortrezor került kialakításra, a már elkészült borok tárolására, kb. 27 m2-en. A pontos elhelyezkedéshez kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!

A pincében korábban aktívan folyt a borászati tevékenység, illetve az italok fajtánkénti tárolása. A terület max. tárolási kapacitása folyó borból kb. 200 hl és kb. 20.000 db a palackos borokból.

A pincét a 2000-es évek elején újították fel, ekkor került kialakításra a már említett bortrezor, amely éke lehet a pincének. A villamos hálózat kialakítását is ekkor végezték el. Egyéb közművek a telek előtt, illetve az utcában találhatók.

A felszíni területen – a jövőbeli tevékenységgel összefüggésben – kialakítható kisebb vendégváró rész vagy akár parkolási lehetőség kialakítása.

Várom hívását és személyesen is megtekintheti ezt az igazi villányi különlegességet!

Szabó Zsolt Győző

Szabó Zsolt Győző

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Mohács
+36 (20) 944 3719
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban