Briliáns két szobás tégla lakás erkéllyel!

1395 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Azonnal birtokba vehető lakás, csak költözni kell!

Megvételre kínálom ezt a briliáns 1. emeleti, téglából épült, 78 m2 + 6 m2 erkélyes, két szobás kiváló állapotú lakást a Centenáriumi lakótelep határán.

Az ingatlan, kevés lakással rendelkező, 2007-ben épült, 2 szintes, jó lakóközösségű, rendezett társasházban található, ami folyamatosan karbantartott.

A lakás kiváló állapotú!
Áll egy előszobából, amerikai konyhából, étkezőből, összekötve a nappalival (25 m2), egy 18 m2-es hálóból, beépített szekrénnyel, valamint egy 16 m2 nappaliból. Egy gyönyörű sarokkádas fürdőszoba kényeztetheti az új lakót, amely gondosan tervezett, beépített és gyönyörűen karbantartott csempézett résszel varázsolja el a leendő tulajdonost.
A 6 m2-es erkély kínál kellemes kávézási/teázási lehetőséget, nyáron pedig a késő délutáni órákban nyugodt beszélgetéseket. A nappaliból az erkélyre nyíló ajtón elektromos redőny található.
A konyha új villanyvezetékeket kapott 2019-ben!

A lakás egész területén járólap található.
A meleg vízért gázcirkó, a fűtésért padlófűtés felel. Lakásonként külön-külön egyéni kémény van, amely bélelve van! A hiteles energia tanúsítvány szerint a lakás „A” minősítésű!

A több rétegű üvegezés műanyag nyílászárókkal biztosított, egyedi mérésű fűtésnek és a lakás méretéhez képest kedvező közös költségnek (amely 8800 Ft/hó ) köszönhetően a lakás fenntartási költsége rendkívül alacsony!!! A gáz havi átalány díja 3600 ft / hó, amelyben a meleg víz és a fűtés költsége is benne van! Nyáron a hűtésért, télen a fűtésért egy több funkciós klímaberendezés felel.
Minden egyedi mérős és saját fogyasztás alapján fizetendő.
A 883 m2-es telken az ingatlan mellett egy udvar található, amely lakásonként egy autónak biztosít zárt kapus beállási lehetőséget. A lakáshoz egy tároló is tartozik.

A környék ellátottsága kiváló mind infrastrukturálisan mind pedig a mindennapi élethez szükséges intézményekkel.
Séta távolságra található bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda.

Az ingatlan per-, igény-, és tehermentes.

A környékbeli hasonló alapterületű lakásokat megközelítőleg 200.000 + rezsi/hó bérleti díjért lehet kiadni. Ennek éves hozama elérheti a 2.400.000 Ft-ot!!!

Hitellel is megvásárolható!
Ha hitelt szeretne felvenni, bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll a rendelkezésére!
Az ingatlan kizárólag előre egyeztetett időpontban tekinthető meg.
Amennyiben kérdése merült fel vagy szeretné megtekinteni az ingatlan, a megadott telefonszámon a hét mindennapján elér.

Beszédes Árpád

Beszédes Árpád

Kapcsolattartó
Budapest
+36 (30) 319 5464
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.