Bucka-tó közelében 460 m2-es telek házzal együtt eladó!

505 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Megvételre kínálok Szigetszentmiklós Bucka részén egy 460 m2-es építési telket, melynek jelenlegi besorolása kivett beépítetlen telek.
Hosszhúsága 35 méter, szélessége 13.1 méter.

A telken található egy 50 m2-es, két külön bejárattal rendelkező felújítandó téglaépület, amely igény szerint egybenyitható, bővíthető, de akár el is bontható. Az ingatlan sajnos nincs feltüntetve, jogilag üres telek, használat esetén megtűrt fennmaradási engedély kérhető rá.

Közműveket tekintve, az ingatlanban villany került kialakításra. A telken belül található a csatorna és egy fúrt kút, a gázt és a vizet pedig az utcáról lehet bekötni.

Az ingatlan ezekkel a paraméterekkel sajnos nem hitelezhető, kizárólag készpénzes vásárlás lehetséges.

A közlekedés kiváló! A környék gyerekbarát, óvoda, iskola, orvosi rendelő, közért, a Bucka-tó és a Bucka tavi játszótér 5 perc sétatávolságra helyezkedik el.

Jelenlegi és leendő ügyfeleimnek díjmentes hitelügyintézést és ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Energetikai tanúsítvány elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.

Hívjon bizalommal! Spanyolul és angolul is beszélek.

I am offering for sale a 460 m2 building plot in the Bucka part of Szigetszentmiklós, the current classification of which is undeveloped plot.
It is 35 meters long and 13.1 meters wide.

On the lot there is a 50 m2 brick building to be renovated with two separate entrances, which can be opened, expanded, or even demolished as needed. Unfortunately, the property is not listed, it is legally an empty lot, in case of use, a permit for continued use can be requested.

In terms of utilities, electricity has been installed in the property. There is a sewer and a drilled well within the lot, and gas and water can be connected from the street.

Unfortunately, the property cannot be loaned with these parameters, only cash purchases are possible.

Transportation is excellent! The neighborhood is child-friendly, a kindergarten, school, doctor's office, public facilities, Lake Bucka and the Bucka lake playground are located within a 5-minute walk.

We offer free credit management and legal advice to my current and future clients.
We also undertake the preparation of an energy certificate within a short period of time.

Feel free to call me! I speak both spanish and english

Faragó Katalin

Faragó Katalin

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (70) 731 8157
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban