Budafok rózsadombján kertkapcsolatos sorház

210 Nyomtatás Ajánlás Facebook

>>> BUDAFOK RÓZSADOMBJÁN KERTKAPCSOLATOS SORHÁZ >>>

Amennyiben csendes környezetben szeretne élni a közkedvelt dél-budai részen (XI-XXII. határán), de szeretne időnként a pezsgő, családi élettértől elvonulni, akkor mindenképpen figyelmébe ajánlom ezt a belső, kétszintes lakást egy extra szinttel kiegészülve.

A 100,5m2 nettó alapterületű sorházi LAKÁS 81,5m2 lakótérből és egy 19m2-es, fűtött szuterén szintből áll, amellyel akár tovább bővíthető a lakótér, de bármilyen hobbi tevékenységre, műhely munkára is tökéletesen alkalmas. Állapotát tekintve az ingatlan esztétikailag felújítandó, műszakilag csak részben (az elektromos hálózat részlegesen felújított, a gázkazán teljes generál felújításon esett át a tavalyi év során). A lakás nagy részében műanyag nyílászárók vannak redőnnyel kiegészülve.

Több átalakítási LEHETŐSÉGet is magában hordoz az ingatlan. A legalsó szinten a konyha és a nappali jelenleg két különálló helységben található, de könnyedén összenyithatóak. A felső szinten a loggia kapcsolatos szobát két félszobává alakíthatjuk át (erre van példa a társasházban), továbbá az emelkedő belmagasság miatt (a maximum pont 3,3 méteren van) a galéria is szóba jöhet opcióként.

Az 5 lakásos TÁRSASHÁZ lakóközössége kifejezetten csendes, nyugodt, így a szomszédoktól teljesen elszeparált kis teraszunkat és kertrészünket háborítatlanul élvezhetjük. A közös költség mindössze havi 11eFt.

KÖRNYÉK, KÖZLEKEDÉS

A környező rózsavölgyi utcák meredek lejtői és a köztük meghúzódó völgyek kellemes sétára invitálnak bennünket, ugyanakkor kiváló tömegközlekedési elérhetőséggel is bír az ingatlan. Néhány perces séta távolságra találhatóak a 250-es és a 251-es busz, valamint a 41-es villamos megállói, melyekkel a Kelenföldi pályaudvar és Újbuda is közvetlenül elérhető. Autóval mind a belváros, mind az M1 és M7-es autópályák gyorsan elérhetőek.

További részletekért, megtekintési lehetőségért várom megtisztelő hívását.

Nagyapáti Csilla

Nagyapáti Csilla

Kapcsolattartó
Budapest 22. kerület
+36 (30) 999 2929
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.