Budafok szívében erkélyes, 54 m2-es téglalakás eladó!

2086 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budafok szívében 54 m2-es, negyedik emeleti erkélyes téglalakás eladó!

A lakás a negyedik emeleten helyezkedik el, összkomfortos, fűtése konvektoros, rezsije a közös költséggel együtt sem éri el a havi 30 000 Ft-ot. A lépcsőházban nincs lift, ellenben biztonsági kamerarendszerrel ellátott, a nyílászárói - csak úgy mint a lakásé- műanyagra lettek cserélve. Az alagsorban rendelkezésre áll közös tároló helyiség, a tömb előtt pedig ingyenes a parkolás.

A környék lakóbarát, csendes és biztonságos. Néhány perc sétára kényelmesen elérhető valamennyi közösségi, ellátó és szociális intézmény, továbbá közértek, pékség, pizzéria és gyorséttermek, patika, bank és fodrász szalon is, többek között. Nem gyalogos, nagyobb volumenű bevásárlásra és egy kis csavargáshoz a közeli Savoya park javasolt.

Közlekedése roppant optimális, kettő perc sétára található több busz és a 47-es villamos megálló. Villamossal a Deák tér 30 perc, busszal a Kelenföldi vasút és metrókapcsolat 25 perc.

A lakás egy tisztító festést követően költözhető, de felújításra szorul, így elsősorban befektetőknek ajánlom további kiadás céljára. Alacsony rezsije és kedvező közlekedése miatt egyaránt vonzó alternatíva lehet közös életüket most kezdő fiatal pároknak vagy egyetemistáknak.

Amennyiben tetszik a lakás, hívjon nyugodtan, nézzük meg együtt!

Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 829 8863
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.