Budai polgári lakás

195 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó Budán, a XI. kerületben, 117 m2 alapterületű, lakás. Az ingatlan jelenleg 100 m2 alapterületű iroda és 17 m2 alapterületű garzonlakásként működik. Jelenlegi kialakítással- tökéletes két generáció számára, de a lakás akár egybe is nyitható a leválasztott garzonnal. Az ingatlan belmagassága lehetővé teszi galéria kialakítását az egyes helyiségekben. A lakásban kondenzációs gázkazán biztosítja a fűtést és a meleg víz ellátást. Az ablakok 3 rétegű műanyag nyílászárók, redőnyökkel ellátottak, és biztonságos magasságban helyezkednek el. Az ingatlan a tulajdoni lap szerint magasföldszinti megnevezésű, de valójában 1.emeletnek felel meg a szint elhelyezkedése a liftes házban. A lakás 10 évvel ezelőtti teljes körű felújításakor az összes vezeték cseréje megtörtént. 2021. évben az esztétikai felújítás a lakás kifestését és a burkolatok cseréjét érintette. Az ingatlan energia felhasználása a meghatározott rezsi támogatott mennyiség alatt van. A lakáshoz saját pince szinti tároló tartozik.
Az épület a Gárdonyi tér közelében helyezkedik el, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A közelben található még a Móricz Zsigmond körtér, Gellért tér, és a műemléki látványosságok mellett több egyetem és irodaház is található.
Közös költség 29 000.- Ft/hó, ami a takarítási díjat és szemétdíjat is fedezi.
Ha ingatlant keres, ami gyorsan kiadható, funkcióját tekintve könnyen átalakítható, jól megközelíthető, frekventált helyen van, ez az ön ingatlana.

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel várom hívását, a hét bármely napján.

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít.
Bank semleges hitelügyintézéssel, díjmentes hitelszűréssel és tanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást.

Sárainé Kovács Ágnes

Sárainé Kovács Ágnes

Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 742 5020
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban